DeMoeR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος... Μολις πηρα μια Zalman VF700-Cu και προσπαθησα να την τοποθετησω στην Sapphire ATI Radeon 9800 Pro (με οπως αποδειχθηκε R360 chip). Δυο απο τις μνημες ειχαν ενα χαρτινο αυτοκολλητο στο οποιο εγραφε serial number, model και τα λοιπα. Το συγκεκριμενο μου εβγαλε την πιστη να καθαριζω και μαλλον εκει εκανα καποια μ***κια και προφανως πιεσα κατι παραπανω με αποτελεσμα ενω τοποθετησα τα παντα κανονικα, να δημιουργηθουν απειρα artifacts. Κοινως δε βλεπεται... Δεν φανταζομαι να εγινε κατι στον πυρηνα γιατι το μονο που ειχε ηταν η "stock" θερμοαγωγιμη την οποια εβγαλα με σχετικη ευκολια για να βαλω artic silver με μονο υποπτο σημειο καποια μικρα μαλλον διοδακια τα οποια επρεπε να καθαρισω με λιγη πιεση. Ρευμα κυριλλε απο Τagan 420. Οπως και να εχει την χασαμε, ετσι;
stefan123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Etsi exasa kai go mia 9700pro..Gemise i othoni artifacts kai anaggastika na tin petakso.Se mena paredosan pneyma oi mnimes...
DeMoeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 οχι, το πακετο της ψυχτρας ειχε δικες της μικρες ψυχτρες που εμπαιναν με δικη τους αυτοκολλητη ταινια.
S2Katana Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μα καλα ποση δυναμη εβαλες?Δεν ειναι δα κ τοσο ευαισθητες!!!
DeMoeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 μα αυτο ειναι που μου φαινεται παραξενο!! την συγκεκριμενη δουλεια την εχω κανει απειρες φορες! μου φαινεται επισης παραξενο γιατι γενικα το desktop φαινεται - οχι σωστα βεβαια αλλα λειτουργει (καλα οι 3d δεν την παλευουν). υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο;
Ailuros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Tην έχεις δοκιμάσει την καρτούλα σε εναλλακτικό σύστημα ενός φίλου/γνωστού; Προσωπικά από ότι διαβάζω τα λεγόμενά σου τείνω να πιστέψω ότι έχει παραδόσει πνεύμα, αλλά μια δοκιμή δεν βλάπτει.
evansdimo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μπορει να μην εχει πατησει σωστα η Zalman. Εγω την εχω βαλει σε μια 6600GT και στην αρχη ειχα και εγω artifacts. Συνειδητοποιησα οτι παταγε μονοπατα πανω στο chip. Οταν πατησε σωστα ηταν ολα οκ. Τσεκαρε το μηπως και...
Mad_man Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Καλο θα ηταν να μην βαζεις artic silver αλλα ceramic γιατι αν βαλεις μεγαλη ποσοτητα κ "βγει" εξω απο τον πυρινα μπορει να προκαλεσει βραχυκυκλωμα,βγαλε την ψυχτρα καθαρισε την καλα κ τον πυρινα μηπως κ τη γλιτωσεις.
mp3GR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 ...Μολις πηρα μια Zalman VF700-Cu και προσπαθησα να την τοποθετησω στην Sapphire ATI Radeon 9800 Pro....Οπως και να εχει την χασαμε, ετσι; Γενικα να ξερεις ισχυουν οι κατωθι κανονες: - Αφηνουμε να κανουν αλλοι τις μετατροπες (mods) για μας... - Αν δουλευει, τοτε μη το σκαλιζεις... Αστο οπως ειναι! - Αναθετουμε σε qualified technician με μικρη επιβαρυνση να κανει μετατροπες αυτος για να εχει την ευθυνη τυχον αβαριας... - Αν οι διαφορες εναι λιγοτερες του 10%, πουλησε το στα μεταχειρισμενα και παρε ενα αλλο με διαφορες μεγαλυτερες του 30%... Τουλαχιστον θα σου φυγει η καψα !
DeMoeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 δημιουργει βραχυκυκλωμα η AS;;; ε τοτε αυτο ειναι! ή μαλλον ηταν... προφανως αν βαλω ceramic δεν θα εχει κανενα νοημα πια, ετσι? προς mp3gr: ε δε νομιζω σε καθε mod που κανω να χρειαζεται technician. αλλωστε οπως ειπα αντιστοιχο mod (για την ακριβεια δε το θεωρω καν mod) το εχω κανει απειρες φορες σε αλλες καρτες. το οτι δεν ηξερα για την αγωγιμοτητα της AS ηταν βασικα ανεπιτρεπτο.
giorgos th. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 an egine auto me tin AS dokimase na tin kathariseis kala kai na valeis alli pasta px ceramique mipos ginei tipota. allios.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.