Προς το περιεχόμενο

Ti einai to Ghost?

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μιας και πιάσαμε την κουβέντα για το norton ghost,έχω και εγώ μια απορία:πριν από αρκετό καιρό έφτιαξα ένα ghost σε DVD για το ένα απο τα δύο partition του σκληρού μου δiσκου,για αυτό που είχε τα windows μέσα με τα προγράμματα,ρυθμίσεις κ.λ.π. που ήθελα εγώ.

Το δίσκο αυτό (WD 80GB) τον είχα χωρισμένο σε δύο partitions των 40 GB το καθένα.Έφτιαξα λοιπόν το ghost από το πρώτο σαραντάρι και όλα οκ.Όποτε μου χρειάστηκε να το ξαναπεράσω,έκανα format στο partition των windows και το έβαζα μια χαρά.Προσέξτε τώρα το πρόβλημα:πριν κανά μήνα αγόρασα άλλον ένα δίσκο,έναν WD των 200GB για να βάλω εκεί ταινίες ,μουσική κ.λ.π.Τον συνέδεσα κανονικά,τον είδαν τα windows και δούλευα perfect.Κάποια στιγμή λοιπόν χρειάστηκε να ξαναπεράσω το image που σας είπα πριν.Όταν λοιπόν πήγα να το περάσω(και μιλάμε για ένα δοκιμασμένο image έτσι?) δεν το δεχόταν.Προσπάθησα πάλι και πάλι και τελικά ανακάλυψα ότι έφταιγε ο νέος δίσκος που είχα βάλει πάνω!!!!:confused: :confused: :confused:

Αποσυνέδεσα λοιπόν αυτό το δίσκο και μετά ξαναδοκίμασα να περάσω το image και όλα πήγαν οκ.Απλά μετά ξαναέβαλα τον δίσκο των 200GB.

Γιατί όμως γίνεται αυτό????Δοκίμασα και έφτιαξα καινούργιο image έχοντας και τους δύο δίσκους συνδεδεμένους,το έφτιαξε μια χαρά,αλλά....όταν πήγα να ξαναπεράσω αυτό το image πάλι τα ίδια!!!!!

Τι γίνεται ρε παιδιά??Πρέπει,όταν φτιάχνω το image,να κάνω κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω???Please help.Επίσης για όσους "παντογνώστες" φαίνεται γελοία η ερώτησή μου προτιμώ να μην πούνε τίποτα.Απλά για να είμαστε εξηγημένοι...

Από τους υπόλοιπους περιμένω την πολύτιμή βοήθεία σας,γιατί όπως καταλαβαίνετε το να βγάζω και να ξαναβάζω το δίσκο κάθε φορά που θέλω να περάσω το image δε λέει...:evil: :evil: :evil:

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα το είδα το post σου κ νομίζω (αν δεν έχεις βρει την αιτία) πως προσπαθείς να επαναφέρεις ένα image file που έγινε από partition disk σε έναν HDD disk που δεν έχει partition

Για δοκίμασε να τον κόψεις πρώτα και μετά προσπάθησε να δουλέψεις το Ghost

Δεν το γνωρίζω το θέμα γιατί δεν μου έχει τύχει αλλά σου απαντάω μόνο με συλλογισμό του προβλήματος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...