Προς το περιεχόμενο

Ενα Flashακι ειπαμε να παρουμε... Έλεος...

morequende

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχήν γεια σε όλους! Είμαι καινούργιο μέλος.

Λοιπόν, ιδού το πρόβλημά μου. Πήρα ενα Flash 128MB Transcend, το βάζω μες τη χαρα στο USB μου και... τίποτα... το Device Manager το βλέπει, περνάει κανονικά τους Drivers αλλά το My Computer αρνείτε να ανοιξει.

Παρ' όλα αυτά την πρώτη φορά που το έβαλα μπόρεσα να περάσω δυο pdf στο flash αλλά αυτό ήταν. Τίποτα μετά. Το πήγα στο pc ενός φίλου και διαπίστωσα οτι το flash δεν έχει πρόβλημα. Αλλά ούτε και το pc μου έχει αφου έβαλα ένα άλλο φλασάκι στην ίδια θύρα. Και το δικό μου και του φίλου είναι usb 2.0.

Μέχρι και το Antivirus έβγαλα μπας και χτύπαγε εκει, τίποτα. Για drivers καινούργιους έψαξα, τίποτα... Γενικά ότι και να κανω το pc μου δεν θέλει να αναγνωρίσει αυτό το flash. Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα, προκαταβολικά σας ευχαριστώ.:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Έχεις Win XP SP2; Αν όχι, αναβάθμισε τα XP σε SP2 και ξαναδοκίμασε. Αν ναι, υπάρχουν ένα σωρό παράγοντες γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Σου συνιστώ να ξεκινήσεις από εδώ:

http://www.usbman.com/

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλίκ στο εικονίδιο "Ο υπολογιστής μου" και διάλεξε το "Διαχείρηση"

στο παράθυρο που θα σου ανοίξει... στο δεξί μέρος διάλεξε το "Μέσα αποθήκευσης" μετά την "Διαχείρηση Δίσκων" και κοίτα αν είναι εκει πέρα...

αν το έχει βρεί κάντο ένα φορμάτ και μετά θα το δουν και τα Windows...

Δημοσ.

Σε κανεναν δεν εχει παει ακομα γιατι πολυ απλα απο οτι ακουσα η MS δεν τα εχει στειλει ακομα...Ωστοσο υποχρεουται να τα στειλει οποτε θα ερθουν καποια στιγμη...

Δημοσ.

Ναι , επρεπε να απαντησεις κατι ερωτησεις και στο στελνουν..

Η βλακεια ειναι οτι θελει αληθινα στοιχεια και αυτο με ανησυχησε καπως...

Δημοσ.

Εγω σκεφτηκα και ειπα MS ειναι , αν ηθελε τα στοιχεια μου θα εριχνε ενα Trojan μεσα απο το Windows update και θα μαθαινε τα παντα..

Εξαλλου με πιστωτικες και ετσι τα στοιχεια μας τα ξερουν ολοι.

Δημοσ.
Κατ'αρχήν γεια σε όλους! Είμαι καινούργιο μέλος.

Λοιπόν' date=' ιδού το πρόβλημά μου. Πήρα ενα Flash 128MB Transcend, το βάζω μες τη χαρα στο USB μου και... τίποτα... το Device Manager το βλέπει, περνάει κανονικά τους Drivers αλλά το My Computer αρνείτε να ανοιξει.

Παρ' όλα αυτά την πρώτη φορά που το έβαλα μπόρεσα να περάσω δυο pdf στο flash αλλά αυτό ήταν. Τίποτα μετά. Το πήγα στο pc ενός φίλου και διαπίστωσα οτι το flash δεν έχει πρόβλημα. Αλλά ούτε και το pc μου έχει αφου έβαλα ένα άλλο φλασάκι στην ίδια θύρα. Και το δικό μου και του φίλου είναι usb 2.0.

Μέχρι και το Antivirus έβγαλα μπας και χτύπαγε εκει, τίποτα. Για drivers καινούργιους έψαξα, τίποτα... Γενικά ότι και να κανω το pc μου δεν θέλει να αναγνωρίσει αυτό το flash. Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα, προκαταβολικά σας ευχαριστώ.:mrgreen: :mrgreen:[/quote']

Δοκίμασε να κάνεις πλήρες format το φλασάκι σου σε υπολογιστή με windows 2000.Και μένα μου έτυχε πριν λίγους μήνες το ίδιο πρόβλημα με transcend 256 MB και έτσι διορθώθηκε.Παράξενο ακούγεται,αλλά έτσι έγινε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...