bvb7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 ρε παιδες εχω μολις φρεκοπερασει τα winxp pro sp2.το προβλημα μου ειναι οτι οταν μενει το pc ανοιχτο για πολλες ωρες μου πεταει το εξης σφαλμα και λεει the instruction at "0x7c882fc4" referenced memory at "0x7c882fc4. the memory could not be written. click ok to terminate the program or click cancel to debug. οτι και να πατησω κανενα προγραμμα δεν ανοιγει μονο μετα απο 5-10 φορες. με restart ολα φτιαχνουν αλλα ειναι τρομερα σπαστικο ξερει κανεις πως θα το στειλουμε?
manisteo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το regcure. Έχω ένα notebook acer 5673wlmi και δουλεψε καλά για μένα.
Apatewna Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τα windows δεν φημίζονται οτι μπορούν να παραμείνουν σταθερά μετά από αρκετές ώρες λειτουργίας εκτελώντας κάποιο πρόγραμμα (και δεν το λέω για να παινέψω άλλα λειτουργικά συστήματα). Το σφάλμα μου θυμίζει πρόβλημα σε κάποιο πρόγρμμα/driver που δεν είναι τόσο συμβατό με τα XP. Σου έδωσα κάτι να σκεφτείς μήπως? Μπορεί και να έχεις ελαττωματική μνήμη (πιό σπάνιο φαινόμενο για αυτό τον τύπο σφάλματος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.