HaPagan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Λοιπόν, το καλοκαίρι με το καλό θα χρειαστεί να φτιάξω στο σπίτι μου ένα ασύρματο δίκτυο. Για αυτό το σκοπό θέλω να αγοράσω μια καλή κάρτα ασύρματου δικτύου με την οποία θα συνδέομαι από το δωμάτιο μου στο access point που βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο. Η συνολική απόσταση σε ευθεία είναι το πολύ 3-4 μέτρα αλλά το κακό είναι ότι παρεμβάλονται 2 τοίχοι. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία των μηχανημάτων; Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποιο συγκεκριμένο access point οπότε αν έχετε να προτείνεται κάποιο καλό τότε η πρόταση είναι καλοδεχούμενη!
giannisk1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Θα υπάρχει απώλεια σήματος άρα και απώλεια ταχύτητας λόγο των τοίχων,αλλά λογικά θα δουλέυει το δίκτυο.Αν θέλεις απλά να μοιράζεις ίντερνετ η απώλεια ταχύτητας δεν θα σε επηρεάσει. Σχετικά με το access point,υπάρχουν πολλές λύσεις να διαλέξεις ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις.Κάποιο Linksys θα ήταν αρκετό.
HaPagan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Είχα δει ένα linksys access point αλλά μου φάνηκε πολύ ακριβό οπότε ψάχνοντας βρήκα αυτό το LevelOne (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616026) που κάνει κοντά 75 ευρώ. Αλλά το θέμα είναι ότι κάπως πρέπει να μάθω τις επιδόσεις του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.