antonis_wrx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Τώρα έχω το office xp ελληνικό. Θέλω να εγκαταστήσω το 2003 αγγλικό. Για να μην χαθούν οι ρυθμίσεις, email, contacts στο outlook κλπ πρέπει να το εγκαταστήσω από πάνω το 2003 χωρίς πρώτα να απεγκαταστήσω στο xp? Για να έχω ελληνική ορθογραφία στο 2003 χρειάζεται κάτι παραπάνω? Στο ελληνικό xp εννοείται ότι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
exile Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Για τα emails, contacts κλπ δεν χρειάζεται εγκατάσταση του αγγλικού Office πάνω από το ελληνικό. Όλα αυτά φυλάγονται σε ένα αρχείο .pst που εξ ορισμού βρίσκεται στο φάκελο C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook (μπορείς να δεις ποιά είναι αυτά και μέσα από το Outlook, επιλέγοντας Εργαλεία > Επιλογές > Ρύθμιση Αλληλογραφίας > Αρχεία Δεδομένων). Όταν εγκαταστήσεις το αγγλικό Οffice, αφού τρέξεις για πρώτη φορά το Outlook, επιλέγεις Tools > E-mail Accounts > View or change existing e-mail accounts και από την επιλογή Deliver new e-mail to the following location επιλέγεις new data file και εισάγεις το παλιό σου .pst. Αν έχεις και φακέλους αρχειοθέτησης, από το μενού Tools > Options > Other > AutoArchive, στην επιλογή move old items to... επιλέγεις το .pst που αντιστοιχεί στους παλιούς σου φακέλους αρχειοθέτησης. Αυτό που δεν έχω βρεί τον τρόπο να κάνω (μπορεί και να υπάρχει) είναι να σώνω σε ένα αρχείο τα settings του account, ώστε να μην χρειάζεται να τα περνάω ξανά από την αρχή. Ένα tip είναι, πριν την απεγκατάσταση του ελληνικού Office, να ανοίξεις το Outlook Express, να εισάγεις εκεί τα settings του account σου από το Outlook και στη συνέχεια, όταν τρέξεις για πρώτη φορά το αγγλικό outlook, να επιλέξεις File > Import and Export > Import Internet Mail Accounts Settings, και να εισάγεις ξανά τα settings σου από το Outlook Express. (Η διαδικασία στο Outlook Express είναι τελείως αυτόματη. Όταν το ανοίξεις εντοπίζει ότι υπάρχει λογαριασμός στο Outlook και σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις εισαγωγή τις ρυθμίσεις του). Εκεί που δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά τι μπορεί να γίνει είναι με τον ορθογραφικό έλεγχο. Ίσως άλλοι μπορούν να σε βοηθήσουν. Πάντως φοβάμαι ότι αν επιχειρήσεις εγκατάσταση του αγγλικού Office πάνω από το ελληνικό τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ καλά.
antonis_wrx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 τελικά δεν χρειάστηκε κάτι τα είδε το Outlook μόνο του. Και τα παλιά μηνύματα και τις ρυθμίσεις. Για ορθογραφία δεν δούλευε αρχικά για ελληνικά αλλά μετά από εγκατάσταση των proffing tools όλα καλά! Και κάτι ακόμα, ποως γίνεται να μεταφέρω τα pst από το c: στο d: για να μην τρώνε χόρο στο c:?
exile Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Η διαδικασία είναι αντίστοιχη μ' αυτή που περιγράφω στο προηγούμενο post. Μεταφέρεις τα .pst αρχεία σου στο d: και στη συνέχεια ανοίγεις το Outlook, και απο τα μενού επιλέγεις Tools > E-mail Accounts > View or change existing e-mail accounts και στο Deliver new e-mail to the following location επιλέγεις new data file και κάνεις browse για να βρεις τη νέα θέση του .pst. Αντίστοιχα, αν έχεις φακέλους αρχειοθέτησης, από το μενού Tools > Options > Other > AutoArchive, στην επιλογή move old items to... κάνεις browse για να βρεις τη νέα θέση του .pst που αντιστοιχεί στους παλιούς σου φακέλους αρχειοθέτησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.