ALFR3D Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 ENAS FILOS EXEI PSTN SYNDESH APO FORHNET,THELONDAS NA MOIRASOYME THN SYNDESH TOU, MOU EDWSE TO USERNAME KAI TO PASS TOU.TO PROBLHMA EINAI OTI EGW DEN BWRW NA MPW ME TA STOIXIA AYTA!,MHPWS H FORTHNET EXEI P.X ANAGNWRHSH NOUMEROY KLHSHS KAI DEN MOU EPITREPEI NA KANW LOG IN,ALLIWS DEN MPORW NA TO EKSIGHSW...KOUFO DEN EINAI:confused:
getty Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 ENAS FILOS EXEI PSTN SYNDESH APO FORHNET,THELONDAS NA MOIRASOYME THN SYNDESH TOU, MOU EDWSE TO USERNAME KAI TO PASS TOU.TO PROBLHMA EINAI OTI EGW DEN BWRW NA MPW ME TA STOIXIA AYTA!,MHPWS H FORTHNET EXEI P.X ANAGNWRHSH NOUMEROY KLHSHS KAI DEN MOU EPITREPEI NA KANW LOG IN,ALLIWS DEN MPORW NA TO EKSIGHSW...KOUFO DEN EINAI:confused: Μάλλον κάτι κάνεις λάθος (ή έχει ήδη μπει ο φίλος σου με την ίδια σύνδεση). Τι error σου δίνει?
dr_psiloulis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 ALFR3D se parakalo MIN grafis me kefalea gramata.....afto dixni oti fonazis...bye
ALFR3D Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 ok sorry,to error einaa san na exw la8os to pass kai to username,apla egw (8a)benw proi kai aytos brady,afto einai sigouro,exw koitaksei kai to pc tou olla enia idia ry8mhseis,stοιχεια ktl,
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Koitakse, me panafonet ego mpaino apo opou thelo. Mou fainete trello na exei balei ban h forthent oste na mpainei o xrhsths mono apo ena thlefono. Diladi den mporei na leitourgei th syndesh tou apo to spiti kai apo to grafeio? De ginetai... Kapoio lathos kaneis sta stoixeia xrhsth h einai tautoxrona kai o allos mesa!
Sorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Kapoio lathos kaneis sta stoixeia xrhsth h einai tautoxrona kai o allos mesa! Ακριβώς! Τα στοιχεία σύνδεσης είναι ελεύθερα να χρησιμοποιηθούν απο οποιονδήποτε τα έχει. Σε καμμία εταιρία δεν γίνεται να συνδιάσουν τηλεφωνικό νούμερο με στοιχεία log-in. Κάτι κάνεις λάθος ή προσπαθείτε να μπείτε ταυτόγχρονα. Δοκίμασε να μπεις με ένα free acount όπως αυτό: User name: tsak Password: bam Αριθμός κλήσης: 8012000200 με αυτά συνδέεται; Αν οχι, τότε κάτι δεν πάει καλά με το modem σου ή την γραμμή σου!
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Molis mpeis bges amesos giati auth den einai EPAK xreosh
Sorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Ναι, δεν είναι για να κάθεσαι με τις ώρες. Έχει χρέωση απλού αστικού τηλεφωνήματος.
mandipl Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 mipos exei dsl o filos sou kai einai oli mera mesa kai sou edose apla to backup dial up pou dinei sinodeytika i forthnet? an nai tin patises .prepei na min xrisimopoiiei o filos sou tin dsl gia na mpeis me tin dial up
Highlander Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Τα username της Forthnet είναι της μορφής username.city.forthnet.gr Αν είστε π.χ. Αθήνα θα πρέπει το username να είναι username.ath.forthnet.gr Δεν έχω δοκιμάσει αν επιτρέπει το ίδιο username σε άλλη πόλη π.χ. username.pat.forthnet.gr Επίσης, αν αυτός έχει ήδη μπει στο internet δεν μπορείς να είσαι και εσύ ταυτόχρονα.
alfista Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Πάντως κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει forthnet φίλου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Sorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Τα username της Forthnet είναι της μορφής username.city.forthnet.grΑν είστε π.χ. Αθήνα θα πρέπει το username να είναι username.ath.forthnet.gr Δεν έχω δοκιμάσει αν επιτρέπει το ίδιο username σε άλλη πόλη π.χ. username.pat.forthnet.gr Επίσης' date=' αν αυτός έχει ήδη μπει στο internet δεν μπορείς να είσαι και εσύ ταυτόχρονα.[/quote'] Δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Στην εταιρία που εργάζομαι στην μηχανογράφηση, έχουμε καταστήματα απο όλη την Ελλάδα που συνδέονται με dial-up με τον κεντρικό μας server και σε όλους είναι username.ath.forthnet.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.