Προς το περιεχόμενο

προβλημα με dvd+-rw

pande

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα φορητο πλατο και μετα απο αναβαθμιση μνημης και format παρατηρω πως το dvd rom δημιουργει προβληματα.δεν διαβαζει τα cd,οσα και αν δοκιμασα,και μου διαβασε ενα μονο αδειο dvd.

ειναι ενα mashuta απο τη panasonic και μου κανει αυτο το προβλημα πρωτη φορα.απο το device manager λεει οτι δεν υπαρχει καποιος καλυτερος driver που πρεπει να εγκαταστεθει και ολα οκ.

μηπως ξερει κανεις τι φταιει,για να μην καταφυγω στην αγορα εξωτερικου?

Δημοσ.

Χωρις να ξερω πως συνδεονται τα parts ενος φορητου: δες μηπως κατα τν αναβαθμιση,κουνηθηκε τιποτα μεσα,δεν κανει καλη επαφη,βγηκε κανα καλωδιο κτλ

Δημοσ.

το dvd-rw εινια fixed.δεν εχει καλωδια δεν εχει τιποτα.για να το αποσυνδεσεις το απασφαλιζεις και το τραβας απλα.το εβλαλα το φυσυξα μηπως επιασαν σκονη οι επαφες αλλα τιποτα.τα windows το αναγνωριζουν αλλα δεν μπορει να διαβασει cd.

Δημοσ.
mipos apla exei mazepsei skoni i kefali kai den mporei na diabasei?dokimases ena katharistiko cd?

εκανα και αυτο αλλα ουτε το καθαριστικο cd μπορει να διαβασει:(

Δημοσ.

mashuta ε?

Μαλλον παίθανε (είχε ένα τέτοι σε έναν Mitac και πάει πια).

Δοκίμασ έναν καθαρισμό στο ματάκι με μπατρονέττα και ξαναπροσπάθησε. Αν πάλι δεν δουλευει βρές καινούριο στο internet κάποιος θα πουλάει. Εξασφάλησε ότι ξέρεις να το αλλάξεις.

Δημοσ.

και γω νομιζω οτι ψοφισε.η αλλαγη του δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο στο δικο μου φορητο καθως τραβαω την ασφαλεια και το βγαζω.μαλλον θα αγορασω ενα εξωτερικο lg απο e-shop.

καμια γνωμη?

Δημοσ.

egatestise tous aspi drivers endexomenos na einai ekei to provlima sou..

edit: an kai tora pou to kaloskeutome malon h siskeuh sou dead...

Δημοσ.

Πριν πας σε κάτι άλλο, κάποιες ερωτήσεις:

Πως έκανες την καινούρια εγκατάσταση των Windows, από το προβληματικό DVD;

Δοκίμασες να βάλεις κάποιο bootable cd/dvd για να δεις αν το παίζει, μήπως το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση των Windows;

Πόσο καιρό έπαιζε σωστά;

Δεν αξίζει να πας στο σέρβις για αντικατάσταση;

Γνώμη μου είναι πάντως ότι το εξωτερικό DVD θα σε «ζορίσει» γιατί εκτός από το καλώδιο επικοινωνίας (usb, firewire) θα έχει και τροφοδοτικό, θα μπλέξεις με πολλά καλώδια και έτσι χάνεται εν μέρει η έννοια του φορητού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...