alucard- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Όπως φαίνεται δεν θα ησυχάσω ποτέ με αυτό το δίκτυο και τα πισια μου... Λοιπόν το πρόβλημα έχει ως εξής. Το ένα πισι δέν μπορεί να συνδεθεί στο Ίντερνετ με καμία παναγία. Και τι δεν έχω δοκιμάσει... Έχω αλλάξει ΙΡ, έχω αλλάξει καλώδια, έχω κάνει σχεδόν τα πάντα. Ακόμα δέν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο Ίντερνετ. Το θέμα είναι ότι δέν έχω αλλάξει καμία απολύτως ρύθμιση απο την τελευταία φορά που δούλευε. Επίσης όταν ανοίγω τον Ίντερνετ Εξπλόρερ προσπαθεί να σθρτφγωβ5τνδεθεί στην εξής διεύθυνση 195.170.0.61 . Μπάς και έχω φάει κανέναν ιό και δεν μου επιτρέπει να κάνω τίποτα??????
Apple Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 auto exei tixei kai se enan geitona. ego mirazomai tin sundesh me enan geitona kai eno apo oti leei den eixe piraxei tipota kai xafnika den empene sto net eno emena kanonika. e!!! tou ebala to mcafee kai breike 27 ious. meta douleue mia xara. Autos eixei to kaspersky!!!!!
Ceidkeeper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Όπως φαίνεται δεν θα ησυχάσω ποτέ με αυτό το δίκτυο και τα πισια μου... Λοιπόν το πρόβλημα έχει ως εξής. Το ένα πισι δέν μπορεί να συνδεθεί στο Ίντερνετ με καμία παναγία. Και τι δεν έχω δοκιμάσει... Έχω αλλάξει ΙΡ' date=' έχω αλλάξει καλώδια, έχω κάνει σχεδόν τα πάντα. Ακόμα δέν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο Ίντερνετ. Το θέμα είναι ότι δέν έχω αλλάξει καμία απολύτως ρύθμιση απο την τελευταία φορά που δούλευε. Επίσης όταν ανοίγω τον Ίντερνετ Εξπλόρερ προσπαθεί να σθρτφγωβ5τνδεθεί στην εξής διεύθυνση 195.170.0.61 . Μπάς και έχω φάει κανέναν ιό και δεν μου επιτρέπει να κάνω τίποτα??????[/quote'] Γίνε λίγο πιο αναλυτικός αν μπορείς, πχ θες να περάσεις μέσα απο άλλο πισι θες να μπεις μέσω router, έχεις dsl και δε συνδέεται, ή απλα βρίσκεσαι σε ένα lan και πας να μπεις και τρως πορτα επειδη δε μπορεις να βρεις ελευθερο ip (κάνει conflict μηπως?) η επειδη δεν έχει dhcp το δίκτυο? ή κάτι άλλο που μου διέφυγε? και λες για το ένα pc, η συνδεσμολογία του με το "άλλο" ποιά είναι; Φιλικά Γιώργος
getty Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 alucard- Μήπως έχεις εγκατεστημένο κανένα sygate firewall σε κάποιο απ τα PCs?
alucard- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Είναι όλα συνδεδεμένα σε ένα ρουτερ το οποίο δέν το πειράζει κανείς σε καμία περίπτωση. Άρα δεν έχει υποστεί καμία αλλαγή ρυθμίσεων στο ρούτερ. και το ρούτερ είναι αμέσως συνδεδεμένο σε ένα πισι που χρησιμεύει μόνο και μόνο να ανοίγει την σύνδεση στο ιντερνετ. Είναι όλα δλδ συνδεδεμένα σε ένα Hub Switch , To Hub σε ένα πισι και το πισι στο ιντερνετ. λειτουργώ επίσης και κάποια προγράμματα Ιντρανετ και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε αυτά. μόνο στο web browsing. Δοκίμασα και διαφορετικά ΙΡ μήπως αυτά που έιχα τρώγανε "πόρτα" αλλα και πάλι τπτ.
ntountou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 alucard- Μήπως έχεις εγκατεστημένο κανένα sygate firewall σε κάποιο απ τα PCs? κι εγώ έχω ένα αντίστοιχο προβληματάκι.. στο pc που μοιράζει τη σύνδεση έχω zonealarm και σε αυτό που πρέπει να πάρει σύνδεση (αλλά δυστυχώς δεν παίρνει..) έχω sygate.. γιατί ρωτάς? σε τι φταίει το sygate?
getty Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 κι εγώ έχω ένα αντίστοιχο προβληματάκι.. στο pc που μοιράζει τη σύνδεση έχω zonealarm και σε αυτό που πρέπει να πάρει σύνδεση (αλλά δυστυχώς δεν παίρνει..) έχω sygate.. γιατί ρωτάς? σε τι φταίει το sygate? Sygate και δίκτυο δεν πάνε μαζί, όχι απλά χρειάζεται απενεργοποίηση του sygate για να δουλέψει το δίκτυο αλλά απεγκατάσταση! Είχα ταλαιπωρηθεί απίστευτα παλιότερα εξαντλώντας τη λογική ώσπου το πέταξα και ησύχασα. Αν βρεις λύση με ενδιαφέρει, εγώ δεν κατάφερα να βρω με τίποτα λύση και φυσικά μόλις πήρε πόδι το sygate όλα έπαιξαν ρολόι μετά από ένα reboot.
Silent Arrow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Το συμπερασμα τελικα που βγαινει απο τα δικτυα, οπως εχει ειπωθει και σε παλιοτερα topic που ετυχε να διαβασω, ειναι οτι η χρηση των firewall πρεπει να γινεται με μετρο και προσοχη. Αν γεμισεις ολους τους clients με firewall λογικο ειναι να μην εχεις web browsing...... τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω οσα πολλα ή λιγα κι αν ξερω.
Sorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Απλές οδηγίες για να έχεις Internet σε PC απο άλλο που μοιράζει. Στα TCP/IP properties του Client PC, βάζεις στο Gateway την IP που έχει το PC που μοιράζει internet. Στα DNS βάζει τις IP που σου εμφανίζει η εντολή ipconfig /all στο DOS, την οποία τρέχεις στο PC που έχει internet. Εννοείτε τους DNS servers της σύνδεσης βάζεις. Φυσικά το subnet mask, είναι ίδιο παντού και η ip είναι στο ίδιο εύρος. Προτιμήστε 192.168.0.Χ Μετά πας στον Internet Explorer και στα Tools-->Internet Options-->Connections-->Lan Settings, βγάζεις τα τικ εκεί που λέει proxy server. Τέλος, κατεβάζεις όλα τα firewall, και μόνο αν παίξει το internet αρχίζεις και τα ανεβάζεις ένα ένα....
ntountou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Τέλος, κατεβάζεις όλα τα firewall, και μόνο αν παίξει το internet αρχίζεις και τα ανεβάζεις ένα ένα.... SAY THAT AGAIN AND AGAIN AND AGAIN.... πολύ σημαντική λεπτομέρεια.. μπορεί να τα έχεις ρυθμίσει όλα σωστά αλλά λόγω των firewall να μη παίζει τπτ.. εξάλλου αν παίξει το internet κανονικά και αρχίζεις να ανεβάζεις ένα ένα τα firewall (ξεκινώντας από τον υπολογιστή που μοιράζει το internet) μπορείς να προσδιορίσεις ακριβώς σε ποιο firewall υπάρχει το πρόβλημα, αν υπάρχει, και να το διορθώσεις.. Ήδη έπιασε τόπο σε μένα.. και πολύ παλιότερα είχα ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία πετυχημένα αρκετές φορές αλλά τη λησμόνησα thanx Sorath
Silent Arrow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Βρε παιδια δεν ειναι επικινδυνο να κατεβασεις το firewall και στον ICS? Δεν εχει νοημα ο διαμοιρασμος του interent αν ο ICS χτυπηθει απο worms......
KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Dike mou,ta paidia den lene na to rixeis monima.Lene na to rixeis,na deis oti ola sou douleuoun kai meta na anevazeis ta firewall ena-ena wste afenos na deis an douleuoun ola kalws kai afeterou an den douleuoun na xeroun poio apo ta firewall ftaiei
Silent Arrow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 ....Δεν ειπα να κλεισεις το firewall μονιμα. Αν ηταν ετσι δεν το εγκαθιστας καθολου!! Και μονο μια φορα να ανοιξεις internet explorer χωρις firewall nowadays αρκει να σου γινει μεγαλη ζημια. Κι αν εχεις το computer για home & multimedia usage εχει καλως. Αλλα αν καποιος κανει παραγωγικη δουλεια με το PC, το σκεφτεται πολλες φορες αν αξιζει το ρισκο να μπει στο net χωρις firewall μονο και μονο για να πειραματιστει αν ο ICS διαμοιραζει ή οχι ......
alucard- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 ttelika itan problima tou OTE!!!! eixe allaksei kapoies dieythinseis... to problima ftiaxtike meta apo arketa vrisidia.... BRAVO STON OTE!!!:evil: :evil: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.