nikosdimos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Καλημέρα... Έχω ένα κινητό το οποίο το έχω με σύνδεση Vodafone 120 θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει από πότε ξεκινάει να μετράει ο δωρεάν χρόνος ομιλίας του κάθε μήνα. Ξεκινάει καθε πρώτη του μήνα η ξεκινάει να μετράει από την επόμενη μέρα που που είναι τελευταία στον προηγούμενο λογαριασμό π.χ. δηλαδή αν ο λογαριασμός μου έρχεται από 25 έως 25 του μήνα τότε για αυτό το διάστημα είναι και ο δωρεάν χρόνος;
Hector Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Καλημέρα, Στη Vodafone νομίζω ότι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας μετράει απο την 1η του μηνός για όλους τους συνδρομητές. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν 6 μήνες που ρώτησε η κοπέλα μου. Στην Cosmote ισχύει από την επόμενη μέρα έκδοσης του λογαριασμού. Εμένα ο λογαριασμός μου εκδίδεται κάθε 24 κάθε μήνα οπότε ο δωρεάν χρόνος ομιλίας ξεκινάει απο τις 24 του τρέχοντος μήνα και λήγει στις 23 του επόμενου μήνα. Γι αυτό είμαι σίγουρος μιας και το βλέπω κάθε μήνα στο λογαριασμό μου. Ελπίζω να βοήθησα.
Nantia(R) Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 vodafone ειναι καθε 1η του μηνος.. αλλα για να εισαι σιγουρος ποτε 8α γινει η ανανεωση του χρονου σου, στελνεις κενο μηνυμα στο 1284 χωρις χρεωση κ σου λεει!! Προσεχε το αυτο, διοτι εμενα μου εκαναν ανανεωση ξημερωματα 2 του μηνα κ τραβαγα τα μαλλια μου. Επισης να το κανεις συχνα, διοτι αν μιλησεις εστω κ 1 δευτερολεπτο σου κοβει 30" απ το χρονο ομιλιας σου κι ετσι δεν το παρακολουθεις σωστα απ τις εξερχομενες στο κινητο σου
grigas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Nα συμπληρώσω ότι με κενό μήνυμα στο 1289 σου λέει και το ποσό στο οποίο έχει φτάσει ο λογαριασμός σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.