Προς το περιεχόμενο

adobe premier

gassim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους,

διαθέτω το εξής σύστημα :

CPU PIV 2,53 GHz

RAM 2*512 MB

GPU Nvidia FX 4800 SE

HDD 120 GB, 80GB

Μέχρι πριν απο λίγο καιρό χρησιμοποιούσα (με επιτυχία) το σύστημα μου για δημιουργία ταινιών dvd απο MiniDV με ενα ελαφρύ πρόγραμμα της Ulead και το DVD Lab Pro.

Τώρα τελευταία αποφάσισα να δοκιμάσω το Adobe Premier Pro. Επειδή δεν είμαι ακόμα σε θέση να χρησιμοποιήσω τις πιο προχωρημένες λειτουργίες του προγράμματος έκανα απλά capture μια ταινία 1,5 ώρας και στην συνέχεια έκανα export σε dvd.

Ολά πήγαν καλά αλλά ενω η διαδικασία ξεκίνησε κατά τις 11 το βράδυ, στις 8 το πρωί δεν είχαμε φτάσει ούτε στην μέση. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Εχει να προτείνει κανείς κανένα tutorial για το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

Re file,les kai eimaste twins..Den exw auto to problima akoma alla apofasisa kaigw na perasw se Premiere kai psaxnw tutorila.Kai gwn apo miniDV kamera ekana capture se avi kai thelw na kapsw se DVD...Xaxa,me glytwneis apo ena akoma post...

Δημοσ.

Αν θελεις μονο να κανεις capture και να τα περνας σε DVD , και καμια μικρη επεξεργασια, υποτυπωδες μενου και chapter ,πιο καλα να βαλεις το Adobe Elements ειναι πολυ πιο ευκολο και τα βγαζει αμεσως σε VOB αρχεια .

Με το premiere οταν ειχα δοκιμασει το export to DVD ,μου τα εβγαζε σε καταλειξη .M2V .

Τωρα για τον χρονο της επεξεργασιας αν και ειναι βαρυ προγραμμα μου φενεται πως ειναι αρκετος ,εκτος και αν ειχες αλαξει την αναλυση του βιντεο που κανεις export τοτε ζοριζεται πολυ....

Λιγο κορακιστικα τα εγραψα :)

Δημοσ.

To Premiere kanei mia xara export.Kaneis export san mpeg xrisimopiontas ton codec pou dinei to premiere mono pou thelei energopiisi prota(ginete dorean).Bazeis stin piotita best kai se mia alli epilogi pou exei ekei ton arithmo 8.132 gia na einai simbato me ta dvd deck.Dialegeis ti ixo theleis kai sou dimiourgei ena arxeio mpeg pliros simbato me dvd deck.Meta me to TMPGEnc DVD Author ftiaxneis ena menu eukola kai grigora kai sou dimiourgei kai ta arxeia vob.Opios thelei parapano leptomeries as mou steilei ena pm.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Η/Υ για premiere. Εγώ κάποτε το δούλευα σε P3 @ 450MHz με 192Mb Ram και παρόλαυτά δεν έκανε τρομερή ώρα για να κάνει export ένα movie.

Δημοσ.

λοιπόν, τελικά μετά απο 10 περίπου ώρες το export τελείωσε. Το DVD παίζει σε deck αλλά η εικόνα είναι αθλια.

Είμαι σίγουρος οτι το λάθος είναι δικό μου, κάποια λάθος επιλογή έχω κάνει.

Δεν πειράζει θα στρωθώ στο διάβασμα και θα το μάθω :)

ΥΓ εξακολουθώ να ψάχνω για tutorials.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

@Sanctu82, μεγαλεεεεεεεεεεεεε, την ευχη μου να'χεις.... :razz:

Πρωτου αρχισω το διαβασμα, ειναι το ιδιο με το "2"? :rolleyes:

:lol: :smile:

Edit: Οκ, βρηκα και για το 2....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...