Προς το περιεχόμενο

Lg 17' Lcd L1780q

Sanctu82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oι 17άρες έχουν μέγεθος Pixel 0,264mm και οι 19άρες 0,294mm.

Piastika adiavastos... den to ixera katholou afto, tora kai ego psaxnomai me tis tft mexri tora den me eixan apasxolisei katholou!

Δημοσ.
Poli oraia othonoula den tin eixa tsekarei katholou...

To mono pou me xalase einai i koukida pou einai sta 0.294

Η συγκεκριμένη Philips συζητιέται εδώ. Απ' ότι φαίνεται είναι σχεδόν ίδια με την LG που αναφέρεις (οι 2 εταιρίες συνεργάζονται) σε τεχνικά χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις. Η Philips δεν έχει περιστρεφόμενη βάση αλλά έχει ηχεία και ενσωματωμένο USB Hub :)

Μέχρι πρόσφατα, η Philips είχε και χαμηλότερη τιμή αλλά βλέπω τώρα στο link που δίνεις πως και η τιμή της LG έχει πέσει αρκετά...

Δημοσ.

Στα 8ms είναι κ η LG 1950, την έχω 4 μέρες κ είμαι πολύ ευχαριστημένος!!

# Κοντράστ:700:1.

# Φωτεινότητα: 300 cd/m2.

ενώ η 1780 εχει 500:1 κ 250

Δημοσ.
Η συγκεκριμένη Philips συζητιέται εδώ. Απ' ότι φαίνεται είναι σχεδόν ίδια με την LG που αναφέρεις (οι 2 εταιρίες συνεργάζονται) σε τεχνικά χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις. Η Philips δεν έχει περιστρεφόμενη βάση αλλά έχει ηχεία και ενσωματωμένο USB Hub :)

Μέχρι πρόσφατα' date=' η Philips είχε και χαμηλότερη τιμή αλλά βλέπω τώρα στο link που δίνεις πως και η τιμή της LG έχει πέσει αρκετά...[/quote']

Sanctu82, ΛΑΘΟΣ μου. Τώρα είδα πως εσύ αναφερόσουν στην 1780 (17") και όχι στην 1980 (19") όπως αρχικά νόμισα. Συνεπώς η 19" Philips εξακολουθεί να υπερέχει αφού είναι ελάχιστα ακριβότερη από την 17" LG.

Δημοσ.

0 λεει στην ουσια(η συγκεκριμενη) αλλα για να μην το πει zero pixel σαν την lg το λεει perfect panel . το προβλημα ειναι οτι την δινει μονο στα μοντελα 170x 190x αρα πρεπει να ρωτησεισ αν ισχυει για τρια ετη η για μερικους μηνες αλλα μαλον για 3 ετη θαναι

Δημοσ.

Rixte kamia voitheia akoma...

Gia na sas doso na katalavete thelo mia othoni mexri 350e kata protimisi "mavri" asxeto alla exo faei kollima...

Entometaxi eimai asxetos apo othones...

Ti einai kalitero... megali timi foteinotitas i oxi...

Poio Contrast einai kalitero to 500:1 i to 600:1 px

Axizei to DVI i oxi?? na simeiothei pos i karta grafinon exei DVI ara den tha einai axristo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...