tomaspap Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 -Είμαι καινούργιος στο Forum και σας χαιρετώ όλους. Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει στο εξής πρόβλημα: -Έχω Μ/Β της Intel με ενσωματωμένη κάρτα ήχου Realtek, στην οποία έχω συνδέσει με coaxial τον Creative Inspire 5.1 digital 5700 με 5+1 ηχεία. Όταν παίζω CD ή DVD η αναπαραγωγή του ήχου είναι τέλεια από όλα τα ηχεία. -Η κάρτα ήχου έχει είσοδο line-in, την οποία θέλησα να χρησιμοποιήσω για να φέρω ήχο από εξωτερικό πικ-άπ (από τον ενισχυτή) και από εσωτερική κάρτα TV/Radio, αλλά δεν κατάφερα να βγάλω τον ήχο από τα 5+1 ηχεία. Σημειώνω ότι η κάρτα ήχου στην επιλογή SPDIF-out έχει δύο μόνο επιλογές "Νο output" και "Output digital only" με επιλεγμένη τη δεύτερη. Σημειώνω επίσης ότι ο ήχος από το πικ-άπ μπαίνει πράγματι από το line-in, επειδή βγαίνει σε 2 ηχεία (και όχι σε όλα) όταν συνδέσω μία έξοδο της κάρτας ήχου με το analogue-in του Inspire. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι η κάρτα ήχου δεν μετατρέπει το αναλογικό σε ψηφιακό σήμα, πράγμα απαραίτητο για να βγει ο ήχος από την Inspire σε όλα τα ηχεία. Έχω δίκιο; Τι μπορώ να κάνω; Μήπως A/D converter; -Περιμένω βοήθεια και ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.