Προς το περιεχόμενο

acer 5652 tv???

_VIC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πήρα ένα aspire 5652 και αφού μου έσπασαν τα νεύρα τα Ελληνικά Windows εγκατέστησα τα Αγγλικά XP Pro SP2 μετά από format. Mίλησα με την ACER πριν λίγο μου είπαν να στείλω ένα email στο [email protected] και θα μου απαντήσουν σε δύο εργάσιμες ημέρες. Παρόλα αυτά έψαξα και βρήκα το Cyberlink PowerCinema στο http://www.cyberlink.com/multi/download/trials_12_ENU.html

το εγκατέστησα και δουλεύει. Ουσιαστικά το acer arcade είναι το Power Cinema φτιαγμένο για την Acer. Υπάρχει επίσης και πρόγραμμα της Intervideo το οποίο όμως δεν είναι συμβατό με digital TV αλλά δουλεύει μια χαρά στο analog.

Μόλις έχω νέα από τη Acer θα σας ενημερώσω.

To προγραμμα της cyberlink είναι άψογο. Ποιο ομορφα χρώματα, στο cable πιανει όλα τα κανάλια και διαθέτει και radio player με εύκολη εγγραφή, σε αντίθεση με το acer arcade που στο cable 'επιανε 4 μόνο κανάλια και δεν είχε και radio player. Επρεπε δλδ εκτός από ζαπινγκ να κανω και αλλαγ'η απο anenna se cable.

Επίσης, επειδή 'εχω δοκιμάσει αρκετούς tv players, 'εχει το καλύτερο stretch se widescreen.Ειναι αρκετά ευχρηστο, με καλή ποιοτητα εικόνα.

Δημοσ.

ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟ Acer.

Kai ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ Sony Vaio ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΓΚΙΝΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΙ ΡΩΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...