Προς το περιεχόμενο

acer 5652 tv???

_VIC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas,exw agorasei to acer 5652 , ekana egkatastash windows kai katebasa ta drivers apo thn acer kai ta ebala..ws edw ola kala,h aporia mou einai pws 8a balw thn karta tv na paiksei??apo pio programma?to driver gia thn tv egkatasth8hke kanonika..mporei na boh8hsei kanenas??

:((

Δημοσ.

χαχα VIC εδω σε βρίσκω;

το powercinema ειναι της cyberlink

οσο για το προγραμμα που θέλεις δεν υπαρχει στα συνοδευτικα cd ή ειναι όπως τα λέει ο realestate ?

Δημοσ.

πήρα ένα aspire 5652 και αφού μου έσπασαν τα νεύρα τα Ελληνικά Windows εγκατέστησα τα Αγγλικά XP Pro SP2 μετά από format. Mίλησα με την ACER πριν λίγο μου είπαν να στείλω ένα email στο [email protected] και θα μου απαντήσουν σε δύο εργάσιμες ημέρες. Παρόλα αυτά έψαξα και βρήκα το Cyberlink PowerCinema στο http://www.cyberlink.com/multi/download/trials_12_ENU.html

το εγκατέστησα και δουλεύει. Ουσιαστικά το acer arcade είναι το Power Cinema φτιαγμένο για την Acer. Υπάρχει επίσης και πρόγραμμα της Intervideo το οποίο όμως δεν είναι συμβατό με digital TV αλλά δουλεύει μια χαρά στο analog.

Μόλις έχω νέα από τη Acer θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.

Παραθέτω την απάντηση στο email που έστειλα στην Acer.

Aγαπητέ Πελάτη

σας ενημερώνουμε για να μπωρέσει να λειτουργήσει σωστά το arcade θα πρέπει να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην αρχική του κατάσταση

Με Εκτίμηση

Support Greece

To: <[email protected]>

cc:

Subject: Acer Arcade

Αγαπητοί Κύριοι,

είμαι κάτοχος ενός Acer Aspire 5652 WLMi Sr.Nr. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Λόγω format που έκανα στον σκληρό δίσκο για να εγκαταστήσω άλλη έκδοση των Windows της οποίας είμαι κάτοχος χάθηκε η εφαρμογή ACER Arcade για να χρησιμοποιώ το TV tuner. Ενώ όλοι οι απαραίτητοι drivers ήταν διαθέσιμοι στο site σας δεν κατάφερα να βρω την εφαρμογή αυτή την οποία και χρειάζομαι για να χρησιμοποιώ το TV tuner.

Επίσης θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιος από τους τρεις drivers που βρίσκονται στο site σας είναι ο κατάλληλος για το TV tuner.

Ευχαριστώ εκ των προτέρω,

xxxxx xxxxx

Δυστυχώς είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να βγάλουμε εύκολα άκρη.

Επίσης μόλις παρατήρησα ότι με το Cyberlink Powercinema δεν δουλεύουν όλα τα πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου της ACER.

Θα πρότεινα καθώς βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα να σταλούν email στην Acer μήπως και ευαισθητοποιηθούν αυτοί οι κύριοι καθώς δεν βλέπω για ποιό λόγο ενώ ουσιαστικά το έχω πληρώσει αυτό το software (καθώς ήταν στο πακέτο) να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάποια άλλη έκδοση των Windows. Όχι πως και να ήθελα θα μπορούσα να το επαναφέρω καθώς όπως και τους έγραψα έχω κάνει format στον σκληρό δίσκο (και έσβησα και το κρυφό partition καθώς όταν δοκίμασα να κάνω restore δεν δούλεψε οπότε μου ήταν άχρηστο).

ΥΓ. Το μπωρέσει ήταν δικό τους.:mrgreen:

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα..

Τελικά βρηκα κ εγκατέστησα το PowerCinema της Cyberlink το οποίο είναι μια μούφα πρόγραμμα (πραγματικα) που ούτε έξτρα δυνατότητες σου δίνει ούτε τίποτα εκτός το ότι οργανώνει τα media files του PC (χρήσιμο μόνο για Newbies) και βλέπεις TV.

Κατεβάστε το Κ!TV, κάντε scan καναλάκια και είστε έτοιμοι. Εϊναι δωρεάν, όπως επίσης και το DSCaller ;)

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είναι, απλά η έκδοση που είχε το φορητό μέσα ήταν προσαρμοσμένο απο την Acer.. Εγώ ξαναλέω πως το προγραμματάκι είναι πολύ 'μούφα'.,.,

Δημοσ.

Εχω το Acer 9502wsmi με ΧP Home SP2>Δεν εβαλα αλλο λειτουργικο και εχω τα εργοστασιακα Cd με το Arcade tv και τα συναφη.Η εγκατασταση της τηλεορασης μου εβγαλε την πιστη και τελικα ουτε καλα καλα καταλαβα πως ...μπηκε.Μαλλον εγινε με κλειστο υπολογιστη με το remote του Acer.Κεραια εβαλα εξωτερικη ,γιατι η μικρη που ηταν με το laptop απ΄οτι καταλαβα ειναι για ψηφιακη tv(ειχε τετοια επιλογη κατα την εγκατασταση του τηλ.δεκτη αλλα μονο ο αναλογικος τροπος δουλεψε).

Δημοσ.

Εστω 2σκληροι C και D.Για να μετατρεψεις τον C πρεπει να εισαι στον D και το αντιστροφο δηλ. δεν μπορεις να κανεις την μετατροπη μεσα απ΄τον ιδιο δισκο.Θελεις παραδειγμα ν αλλαξεις τον D σπο fat32-->ntfs γραφεις λοιπον:

D:\>C:

C:\>convert d: /fs:ntfs

Προσοχη παρε backup απ΄τον δισκο που αλλαξεις μην στραβωσει τιποτε...Απεφυγε την αλλαγη στον δισκο του λειτουργικου εκτος αν εισαι δυνατος λυτης και παιζεις καλα το dos.Πριν κανεις οτιδηποτε παρε image του σκληρου σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...