oceansofangels Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Καλησπερα, Εχω μια wireless συνδεση και μια Ethernet συνδεση στον υπολογιστη μου. Και οι δυο εχουν προσβαση στο Internet. Η Ethernet συνδεση εχει static IP και η Wireless παιρνει IP απο DHCP. Πως μπορω στα ΧP να τις εκμεταλευτω και τις δυο για να εχω bandwidth και απο τις δυο? Π.χ. να μοιραζει τισ διαθεσιμες συνδεσεις και στις δυο καρτες. Οπως ειναι τωρα απλα χρησιμοποιει αυτην που εχει γινει enabled πιο νωρις. Ευχαριστω.
tsakonas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δεν νομίζω ότι αυτό που λες γίνεται kai γεννιούνται πολλές απορίες τώρα γιατί δεν τα εξήγησες πολύ αναλυτικά. όταν λες ότι και οι δυο έχουν πρόσβαση στο internet τι ακριβώς εννοείς? -το ethernet που είναι συνδεμένο? σε router? -και το wireless? σε router και αυτό? στο ίδιο router? το καθένα διαφορετικό ISP μήπως;πάντως να πάρεις και απτiς δυο internet ταυτόχρονα δύσκολο να γίνει στα ΧΡ εκτος και αν έχει βγει κάνα prog που το ρυθμίζει auto.sta win2003 γίνετε αλλα και πάλι δύσκολα.
ntg_net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Φανταστικο προβλημα-ερωτηση.. Περιμενω να δω και εγω τις πιθανες πατεντες που θα γραφτουν
silencer51 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Λογικά πρέπει να γίνεται. Ίσως με connection bridging...
tsakonas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 είχα δοκιμάσει τα πάντα πριν 3 χρονια όταν είχα δυο διαφορετικές γραμμές cable internet σε ένα σπίτι και δεν τα κατάφερα με τίποτα...μονο να μοιραστούν τα pc τις συνδέσεις.με το bridging δεν θα γίνει τίποτα αν είναι διαφορετικές γραμμές νομίζω.αναμένουμε παραπάνω πληροφορίες απτό φίλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.