mike841 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Παίδες, κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλοι σας για να με βοηθήσετε. Φίλε Marker, στα windows 2000 δεν βρήκα την επιλογή που μου είπες. Στο Bios είναι εντάξει κάποια ρύθμιση που εντόπισα σχετικά με το power button...
Marker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Παίδες' date=' κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλοι σας για να με βοηθήσετε.Φίλε Marker, στα windows 2000 δεν βρήκα την επιλογή που μου είπες. Στο Bios είναι εντάξει κάποια ρύθμιση που εντόπισα σχετικά με το power button...[/quote'] koitakse kai vres kapou to power management, endexomenos sto control panel\power options\advanced\
mike841 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 koitakse kai vres kapou to power management, endexomenos sto control panel\power options\advanced\ Βρήκα τη διαχείριση ενέργειας και από το επιφάνεια εργασίας\ιδιότητες κλπ. αλλά και από τον πίνακα ελέγχου\διαχείριση ενέργειας κλπ. Όμως στην κάρτα για προχωρημένους δεν υπάρχει η επιλογή "wen i press the power button" ή κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά μιας και έχω τα ελληνικά 2000...
nontasg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 mporei na to anoigei apo to pliktrologio (etsi kano ego px' date=' den xrisimopoio katholou to power button). [/quote'] Sorry,αλλά επειδή έτυχε και διάβασα αυτό που είπες μπορείς να μου πεις πώς γίνεται να ρυθμίσω τον υπολογιστή μου έτσι ώστε να ανοίγει από το πληκτρολόγιο??Αυτό γίνεται σε όλα τα pc ή όχι?Με ενδιαφέρει πολύ.
skullman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Είναι ρύθμιση από το Bios αλλά δεν υποστηρίζεται σε όλες τις μητρικές. Κοίταξε αν σου έχει κάπου την επιλογή Power On By Hot Key ή κάτι παρόμοιο.
HellasVagabond Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μπες στο Bios. Μετα αν θυμαμαι καλα πηγαινεις Peripherals ( Αν δεν εχει ψαξτα ολα στην αριστερη πλευρα ) και ψαξε να βρεις ενα που λεει POWER ON και διπλα το εχει disable..Εκει μπορεις να βαλεις ειτε Password ειτε Mouse Click ειτε Keyboard Power ON αν εχει τετοιο κουμπι το Keyboard σου. Εγω πχ το ανοιγω πληκτρολογοντας ON στο Keyboard
nontasg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μπες στο Bios.Μετα αν θυμαμαι καλα πηγαινεις Peripherals ( Αν δεν εχει ψαξτα ολα στην αριστερη πλευρα ) και ψαξε να βρεις ενα που λεει POWER ON και διπλα το εχει disable..Εκει μπορεις να βαλεις ειτε Password ειτε Mouse Click ειτε Keyboard Power ON αν εχει τετοιο κουμπι το Keyboard σου. Εγω πχ το ανοιγω πληκτρολογοντας ON στο Keyboard Θα το κοιτάξω.Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως. :)
mike841 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Παίδες θρίαμβος. Τελικώς ήτο το άτιμο το τροφοδοτικόν. Μόλις το άλλαξα όλα δουλεύουν τέλεια!!! :-D Χίλια ευχαριστώ σε όλους σας για τη βοήθεια που μου προσφέρατε. Πάντως ο yannis27gr έπεσε μέσα με την πρώτη...:neutral:
HellasVagabond Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Ειναι η μητρικη η το τροφοδοτικο παντα σε τετοιες περιπτωσεις
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Παίδες θρίαμβος. Τελικώς ήτο το άτιμο το τροφοδοτικόν. Μόλις το άλλαξα όλα δουλεύουν τέλεια!!! :-D Χίλια ευχαριστώ σε όλους σας για τη βοήθεια που μου προσφέρατε. Πάντως ο yannis27gr έπεσε μέσα με την πρώτη...:neutral: Όταν παθαίνεις, μαθαίνεις... (και συμβουλεύεις και τους άλλους)
nontasg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Όταν παθαίνεις, μαθαίνεις... (και συμβουλεύεις και τους άλλους) Ακριβώς...
Marker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Sorry,αλλά επειδή έτυχε και διάβασα αυτό που είπες μπορείς να μου πεις πώς γίνεται να ρυθμίσω τον υπολογιστή μου έτσι ώστε να ανοίγει από το πληκτρολόγιο??Αυτό γίνεται σε όλα τα pc ή όχι?Με ενδιαφέρει πολύ. Auto eksartatai apo ti mitriki, diladi ean to upostirizei. Ean einai etsi uparxei auti i epilogi sto bios
xariskk24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 paidia to exw xanadei to problima to pc stin ousia kleinei alla to trofodotiko douleuei kai ta leds . auto loipon an apokliseis to trofodotiko prepi na kitaxei mipos einai epilegmeno na mpainei se standby anti gia shutdown eite apo bios eite apo leitourgiko episis koitaxe sto power managment kai sto bios an einai epilegmeno to acpi.
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 paidia to exw xanadei to problima to pc stin ousia kleinei alla to trofodotiko douleuei kai ta leds . auto loipon an apokliseis to trofodotiko prepi na kitaxei mipos einai epilegmeno na mpainei se standby anti gia shutdown eite apo bios eite apo leitourgiko episis koitaxe sto power managment kai sto bios an einai epilegmeno to acpi. Bariosoun na diabaseis ola ta post, e? H lysh pou proteines eixe anaferthei sto #14 post
21century Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Πολλες φορες το τροφοδοτικο αποτελει μερος του ολου προβληματος και ελπιζω οτι αυτο που εχεις δεν ειναι χαμηλων δυνατοτητων, ειναι τουλαιχσοτν 400αρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.