Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

richard-ayoade.jpg

---------- Προσθήκη στις 22:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:02 ----------

Μετά από τόσο ντόρο είπα να το δω και εγώ.

Έχοντας δει τα 5 επεισόδια από την 1 season να κάνω μία ηλίθια ερώτηση?

Γιατί λέγεται IT Crowd? Πέρα από 2-3 άντε 4 ατάκες η σειρά δεν έχει να κάνει με IT. Ντάξει οκ να μου πεις ποιος θα το βλεπε μετά.

Το Bing Bang Theory πάντως (αν και αυτό 13 επεισόδια άντεξα) είχε πιο στοχευμένο humour πάνω σε physics/geeks.

δες το S02E01 οπωσδηποτε!

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί λέγεται IT Crowd? Πέρα από 2-3 άντε 4 ατάκες η σειρά δεν έχει να κάνει με IT. Ντάξει οκ να μου πεις ποιος θα το βλεπε μετά.

Το Big Bang Theory πάντως (αν και αυτό 13 επεισόδια άντεξα) είχε πιο στοχευμένο humour πάνω σε physics/geeks.

Δεν είμαι κανένας τρελός fan του IT Crowd, αλλά η σειρά μου αρέσει και γελάω αρκετές φορές με το χιούμορ της (αλλά όχι πάντα -και κάποιοι χαρακτήρες & καταστάσεις αρχικά ήταν εντελώς ...miss). Πχ φέτος στο 4χ04 έριξα τρελό γέλιο σε πολλές φάσεις ενώ στο 4χ05... not so much.

Για μένα ήταν περισσότερο, "δεν μου άρεσε καθόλου το Big Bang Theory, αλλά θα δώσω μια ευκαιρία σε αυτό". Και λίγο από πείσμα λίγο από το ότι όντως βελτιώνεται ή συνηθίζεις μετά από κάποια επεισόδια, έφτασα σε σημείο να μου αρέσει αρκετά.

Edit: Ωστόσο, προσωπικά θα καράγούσταρα μια τηλεοπτική εκδοχή των ιστοριών του Bastard Operator from Hell (ή σε αυτό το στυλ τέλος πάντων), αν και τότε δεν ξέρω κατά πόσο εκείνο το χιούμορ θα είχε απήχηση στο κοινό.

Δημοσ.
Η ατάκα με τα Vista στο τελευταίο επεισόδιο ήταν όλα τα λεφτά :-P

use spoilers!! :shock:

εμενα μαρεσε εκει που λεει θα ηταν σαν να επαιρνα το μπλε χαπι στο matrix :lol::lol:

Δημοσ.

Σιγά το τρελό το spoil καλέ.

Και εγώ θα ήθελα ένα εντελώς nerd based humor com. Κάτι σε κράμα BBT/ΙΤ/xkcd/cyanide αλλά δεν το βλέπω εφικτό..

Edit: Ωστόσο, προσωπικά θα καράγούσταρα μια τηλεοπτική εκδοχή των ιστοριών του Bastard Operator from Hell (ή σε αυτό το στυλ τέλος πάντων), αν και τότε δεν ξέρω κατά πόσο εκείνο το χιούμορ θα είχε απήχηση στο κοινό.

Τι είναι το Bastard Operator? Ακούγεται ενδιαφέρον.

Δημοσ.

εμενα μαρεσε εκει που λεει θα ηταν σαν να επαιρνα το μπλε χαπι στο matrix :lol::lol:

Ε δεν είπα και τίποτα :-p

Σιγά το τρελό το spoil καλέ.

Και εγώ θα ήθελα ένα εντελώς nerd based humor com. Κάτι σε κράμα BBT/ΙΤ/xkcd/cyanide αλλά δεν το βλέπω εφικτό..

Τι είναι το Bastard Operator? Ακούγεται ενδιαφέρον.

Κάνε ένα search για B.O.F.H (Bastard Operator From Hell) , είναι οι περιπέτειες ενός πάρα πολύ κάφρου admin , έχει αρκετό γέλιο.

Δημοσ.
Γιατί λέγεται IT Crowd?

Ξερω γω μαλλον εχει να κανει με το οτι η σειρα ασχολειται με 3 ατομα που δουλεβουν στο IT μιας εταιριας.

Δημοσ.

Πάει και αυτή η season :-/ ,το τελευταίο επεισόδιο δεν ήταν άσχημο χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Ναι, ψιλοβαρετό χωρίς πολλές εκπλήξεις, τα προηγούμενα της σεζόν είχαν πολύ καλύτερη πλοκή...

Δημοσ.

βασικα ολα τα επεισοδια της σεζον ηταν χειροτερα απτο χειροτερο επεισοδιο των τριων πρωτων κυκλων..μονο το πεμπτο αξιζε λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...