Erunildo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Πολυ καλο!! Ειχα καιρο να γελασω με σειρα,μπραβο τους.. Shut up Dumpo,the elephant who got dumped! :D
andreasl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά, είναι φυσιολογικό που μετά από τόσες μέρες δεν έχω βρει ακόμη υπότιτλους; Αν κάποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 χθες προβλήθηκε το επεισόδιο, το ότι βρέθηκε σε webrip δεν αλλάζει κάτι...
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ελληνικοί πάντως υπάρxουν.
andreasl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ελληνικοί πάντως υπάρxουν. Είσαι θεός!! Ευχαριστώ πολύ!
actorius Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 OMG!! Καινούριο επεισόδιο; Thanks για την ενημέρωση!
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πάρα πολύ καλό Ακριβώς στα ίδια πλαίσια με τα παλιότερα!! Τέλεια!!
PCM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ήταν τόσο "geeky" που θα μπορούσε να είναι και επεισόδιο του Big bang theory... αλλά εντάξει μάρεσε
slipknot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μου άρεσε πολύ το επεισόδιο. Ήταν κάπως geeky όντως, -όχι πάρα πολύ πιστεύω- λογικό όμως αφού επικεντρώθηκε κυρίως στον Moss. Ελπίζω η σειρά να κινηθεί στα ίδια επίπεδα για όσα επεισόδια απομένουν, προς το παρόν δεν με έχει απογοητεύσει. I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.
andreasl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ψιλομούφα ήταν το δεύτερο επεισόδιο. Πιστεύω πως ούτε το πρώτο ήταν αντάξιο των επεισοδίων του 3ου κύκλου. Ελπίζω να το στρώσουν στη συνέχεια γιατί αρχίζω και βαριέμαι.
Sellers Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Το δεύτερο πρέπει να είχει κάποια πιο inside England jokes που δεν πιάσαμε (ή πο τουλάχιστον δεν έπιασα). Ούτε εμένα με ξετρέλανε να πω την αλήθεια αν και οι φάσεις με τον Ροι και τον φίλο του ήταν πολύ καλές. Το πρώτο απο την άλλη, μαζί με τα 3-4 τελευταία της τρίτης σεζόν φτιάχνουν ένα πολύ καλό τοπ-5.
yanc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πεσμενο ΠΟΛΥ...δυστυχως. Κατι δε παει καλα με το ρυθμο και τα αστεια δε βγαζουν γελιο.
PavelX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 C-C-C-Combo breaker, αλλά βρήκα το επεισόδιο πάρα πολύ ωραίο.
Cue Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μετά από τόσο ντόρο είπα να το δω και εγώ. Έχοντας δει τα 5 επεισόδια από την 1 season να κάνω μία ηλίθια ερώτηση? Γιατί λέγεται IT Crowd? Πέρα από 2-3 άντε 4 ατάκες η σειρά δεν έχει να κάνει με IT. Ντάξει οκ να μου πεις ποιος θα το βλεπε μετά. Το Bing Bang Theory πάντως (αν και αυτό 13 επεισόδια άντεξα) είχε πιο στοχευμένο humour πάνω σε physics/geeks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα