Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Ειδα μονο το πρωτο πρωτο επεισοδιο οσο αντεξα

Ολη η σειρα ετσι παει ?

Ετσι και χειροτερα,συμφωνα με το γουστο σου.

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολη η σειρα ετσι παει ?

ευτυχως ναι

γουστα ειναι αυτα το ιδιο εγινε σε εμενα με το black books που προτεινουν πολλοι σε αυτο το topic ειδα ενα επισοδειο και ξενερωσα, το humor του μου φανηκε απλα χαζο. Για το IT δεν εχω λογια οποιος το γραφει εχει IQ 187.

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

adi32, το χιούμορ της σειράς είναι πολύ συγκεκριμένο και αντλεί ιδέες από IT κυρίως. Ακόμα και το BBT που θεωρείται σειρά με geek χιούμορ ας πούμε, δεν περιορίζεται στη φυσική και στα comics αλλά το πάει παραπέρα.

Δημοσ.

Θα δω λιγο παραπανω μηπως αλλαξω γνωμη

Αλλα βλεποντας στις πρωτες σκηνες 2 ατομα με οψη καθυστερημενου, τον ενα να γλυφει τα δαχτυλα του και τον αλλο να σπαει το ποτηρι του υποτιθεται για να γελασουμε απογοητευτηκα

Επισης μου τη δινουν οι σειρες που εχουν απο πισω το τεχνητο γελιο για να ξερουμε ποτε πρεπει να γελασουμε αν δεν τον καταλαβαμε

Δημοσ.

adi32 δώστης λίγο χρόνο. Κι εγώ στην αρχή δεν εντυπωσιάστηκα, και μου φαινόταν πολύ περίεργη σειρά, αλλά όταν συνηθίσεις τους χαρακτήρες θα σου αρέσει πολύ πιστεύω.

Επίσης η τρίτη σεζόν είναι η καλύτερη απ'ολές.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μιλάμε για πολύ πρωτότυπη σειρά με αυθεντικό χιούμορ αν και κάπως ιδιότυπο. Αν δεν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια...

Υπάρχουν δύο φάσεις στη σειρά (δεν θυμάμαι κύκλο)

Η φάση με τους πειρατές πνευματικών δικαιωμάτων που τους κυνηγάει το FBI

Η φάση με το ίντερνετ

που το χιούμορ χτυπάει ταβάνι, φτάνει στο μέγιστο που μπορεί να φτάσει.

Άλλη σειρά με ιδιότυπο χιούμορ (που παρεξηγείται εύκολα, παρόλα αυτά μου άρεσε) είναι το Eastbound and down. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει το IT crowd βέβαια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρόσφατα ξαναείδα το πρώτο επεισόδιο μαζί με κάποιον άλλον, που του φάνηκε επίσης σαχλό. Βλέποντας το, όμως, μαζί του, συνειδητοποίησα κι εγώ ο ίδιος ότι το πρώτο επεισόδιο δεν έχει πολλά να πει.

Το βασικό του ελάττωμα είναι ότι έχει πολύ καλή αρχή (που σε γεμίζει προσδοκίες) και από εκεί και έπειτα πέφτει.

Αργότερα πιστεύω ότι φτιάχνει πολύ.

Δημοσ.

Ολη η σειρα ετσι παει ?

Σορρυ αλλα το βρηκα εντελως σαχλο και το χιουμορ εντελως γκαου και παρωχημενο

εγώ την θεωρώ απο τις πιο έξυπνες σειρές με χιούμορ που για να το καταλάβεις πρέπει να εχεις μια πιο προχωρημένη σχέση με υπολογιστές και γενικά με τον κόσμο της πληροφορικής αλλιώς δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία της σειράς.

άλλωστε ειναι για 2 τυπάκια που ειναι σε μια υπόγα και ειναι τεχνική υποστήριξη!

δεν ειναι ούτε lost ούτε φιλαράκια

• Like 1
Δημοσ.
εγώ την θεωρώ απο τις πιο έξυπνες σειρές με χιούμορ που για να το καταλάβεις πρέπει να εχεις μια πιο προχωρημένη σχέση με υπολογιστές και γενικά με τον κόσμο της πληροφορικής αλλιώς δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία της σειράς.

άλλωστε ειναι για 2 τυπάκια που ειναι σε μια υπόγα και ειναι τεχνική υποστήριξη!

δεν ειναι ούτε lost ούτε φιλαράκια

Δεν είναι και xkcd πια, σιγά την τεχνική κατάρτιση που θέλει για να το καταλάβεις..

Δημοσ.
Ρε παιδιά, μιλάμε για πολύ πρωτότυπη σειρά με αυθεντικό χιούμορ αν και κάπως ιδιότυπο. Αν δεν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια...

Υπάρχουν δύο φάσεις στη σειρά (δεν θυμάμαι κύκλο)

Η φάση με τους πειρατές πνευματικών δικαιωμάτων που τους κυνηγάει το FBI

Η φάση με το ίντερνετ

που το χιούμορ χτυπάει ταβάνι, φτάνει στο μέγιστο που μπορεί να φτάσει.

Άλλη σειρά με ιδιότυπο χιούμορ (που παρεξηγείται εύκολα, παρόλα αυτά μου άρεσε) είναι το Eastbound and down. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει το IT crowd βέβαια.

Σαν το επεισόδιο

με την ληστεία, που θέλει ο Roy να βρει φίλους που να είναι΄''άντρες''

δεν έχει. Γιαμένα το καλύτερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα πάλι το αγαπημένο μου παίζει να είναι το Friendface (facebook parody).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...