Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
οι πρώτες δύο σαιζόν ήταν φοβερές αλλά η τρίτη με απογοήτευσε. Σαν το πρώτο αφεντικό πάντως δεν υπάρχει, αν και καλός ο γιος του.

Και ακόμα καλύτερο από το I.T. Crowd του Graham Linehan είναι το black books με τον Dylan Moran

Oh... Με κατατρέψατε.. Και ότι άρχισα να βλέπω τα λόστ για την ανασκόπηση...

Καταπληκτικό ΚΑΙ αυτό... :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Oh... Με κατατρέψατε.. Και ότι άρχισα να βλέπω τα λόστ για την ανασκόπηση...

Καταπληκτικό ΚΑΙ αυτό... :-)

Να σου πω την αλήθεια, όταν πρωτοείδα το thread για την ανασκόπηση του Lost, είπα να μπω κι εγώ στο τριπάκι. Αλλά μόνο στη σκέψη ότι υπάρχουν καταπληκτικές σειρές που δεν έχω ακόμη αξιωθεί να δω, μου φαίνεται κρίμα να τις αφήνω έτσι, μόνες κι έρημες.

Τώρα είμαι στο The Closer, σε λίγο τελειώνω, μετά από καιρό, το The Shield, σειρά έχει το The Wire, το Oz και μετά, χρόνου επιτρέποντος, το (ντρέπομαι να πω ότι δεν το'χω δει) The Sopranos.

Η ανασκόπηση του Lost πρέπει να πάρει σειρά. :-)

Δημοσ.

(off topic) να το δεις το OZ! Τρομερή σειρά, πολύ σκληρή. Επειδή τα επεισόδια ειναι περίπου μιας ώρας, ίσως βαρεθείς σε μερικά. Τελος (OT)

Στα του θέματος τωρα. Η σειρά φέρνει καθόλου σε big bang theory?

Δημοσ.

και μένα μου έχει περάσει από το μυαλό η αναλογία αυτή....καμμένα αμερικανάκια vs καμμένε βρετανάκια ( ο ρου είναι ιρλανδός και φαντάζομαι θα παρεξηγηθεί αν τον αποκαλέσω εγγλέζο)

Δημοσ.

είναι πολύ διαφορετικό στο χιούμορ του, όπως κάθε βρεττανική σειρά από αμερικάνικη, αλλά αντίστοιχα σκηνικά, με geeks και απλούς (άσχετους :P ) ανθρώπους να μη συνεννοούνται

( ο ρου είναι ιρλανδός και φαντάζομαι θα παρεξηγηθεί αν τον αποκαλέσω εγγλέζο)

http://en.wikipedia.org/wiki/Irish_War_of_Independence πάλι θα παρεξηγηθεί

Δημοσ.

Πολυ καλό το IT Crowd αλλά έχει το γνωστό πρόβλημα των αγγλικών σειρών ( λίγα επεισόδια).

Θα συμφωνήσω και με αυτούς που προτείνουν το Black Books... επίσης αξιόλογη αγγλο-ιρλανδική σειρά είναι το Father Ted.

• Moderators
Δημοσ.
επίσης αξιόλογη αγγλο-ιρλανδική σειρά είναι το Father Ted.

Ιδιος σκηνοθετης με το IT crowd και φυσικα μιλαμε για απιστευτη σειρα:-D

Δημοσ.
(off topic) να το δεις το OZ! Τρομερή σειρά, πολύ σκληρή. Επειδή τα επεισόδια ειναι περίπου μιας ώρας, ίσως βαρεθείς σε μερικά. Τελος (OT)

Στα του θέματος τωρα. Η σειρά φέρνει καθόλου σε big bang theory?

Όχι δεν έχει την παραμικρή επάφη για μένα.. Εντελώς μα εντελώς άλλο στύλ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:26 ----------

Btw σας μισώ. Δεν ξέρω τι να πρωτοδώ :)

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα την σειρα 1 & 2 κύκλους!

Τα σπάει! ειναι απιστευτη! Πολυ γελιο!

thanks στον topic starter και όσους πόσταραν προσφατα και είδα το thread :-P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εντάξει είναι όμορφη σειρά αλλά, αν και προτιμώ το βρετανικό χιούμορ, σε καμμία περίπτωση δεν φτάνει το geek-iness του Big Bang Theory.

Ευχάριστη και λίγη. Ίσως καλύτερο αυτό για να μην την βαρεθείς. Δεν μπορώ να πώ οτι κάνει καθόλου κοιλιά. (Πότε να προλάβει άλλωστε :P ) Επίσης αγαπημένος χαρακτήρας:

Ο γιός του αφεντικού που αυτοκτόνησε. Και best σκηνή εκεί που μπαίνει στην κηδεία του πατέρα του. Και κάνει "FaaaAaaather"

Αχααχχααχαχαχχα

Παρ'ολα αυτά (γιαυτούς που κάνουν συγκρίσεις) ο Sheldon είναι αγάπη!!

Cheers/

Δημοσ.

Η σύγκριση με big bang theory είναι λίγο άδικη όμως ε;

Απ' τη μία έχουμε φυσικούς-μηχανικούς κλπ κι απ' την άλλη υπαλλήλους σε it department.

Στο big bang έχει κάποια αστεία που δεν τα πιάνουν όλοι με τη πρώτη πχ κοστούμι doppler effect.

Και φυσικά η διαφορά ανάμεσα σε αμερικάνικο και βρετανικό χιούμορ.

Και οι 2 σειρές είναι πολύ καλές πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...