Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Για μένα ήταν ένα αρκετά καλό special επεισόδιο/επίλογος για τη σειρά. Θύμισε τις καλές στιγμές του IT Crowd, και έκλεισε με όμορφο τρόπο. Σίγουρα δε το βάζω (τουλάχιστον όχι μετά την πρώτη φορά που το είδα) μαζί με τα κορυφαία επεισόδια της σειράς. Το πιο βασικό μου παράπονο ήταν ότι κόλλησε σε σχετικά μικρή θεματολογία, ενώ θα περίμενε κανείς πολύ περισσότερες αναφορές σε tech/geek related stuff, δεδομένης της απουσίας της σειράς για αρκετό καιρό. Αλλά πάλι αυτό ίσως να μην λειτουργούσε καλά στη ροή του επεισοδίου. 2
michael92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τέλειο επισόδειο ειδικά τα κομμάτια viral video - Anonymous τα 'σπασαν. IT crowd θα μου λείψεις ):
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα γενικότερο πρόβλημα του IT Crowd, που για μένα είναι πολυ καλή σειρά, είναι ότι ενω έχει θεματολογια Geek - IT - helpdesk, πέρα απο το 1ο επεισόδιο σταματησε να αφιερώνει χρόνο στο IT κλπ Και ασχοληθηκε μονο με geekness κλπ, θα μπορουσε να βάλει πολυ ωραιες σκηνες, με πολύ γελιο αν ασχολουνταν περισσότερο με IT τηλεφωνικο support και αλλα τέτοια ωραια!
wizzy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Καλούτσικο το τελευταίο επεισόδιο, θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ καλύτερο - τουλάχιστον σε σύγκριση με το τι μας έδειξαν στα άλλα επεισόδια. Οι αναφορές σε παλαιότερα επεισόδια "έβγαλαν" το αίσθημα της αναπόλησης/ανάμνησης, αλλά μέχρις εκεί. Τα γέλια στο background ήταν λίγο εκνευριστικά, σε σημεία μου δώθηκε η εντύπωση ότι τα έβαλαν απλά για να "εκβιάσουν" τον θεατή να γελάσει κι αυτός. Συνολικά, σαν επεισόδιο δεν με ενθουσίασε και είναι κρίμα γιατί η σειρά έκλεισε "άδοξα".
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Επικο site: http://reynholm.co.uk Με επικο easter egg 6
coffeex Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Gi0 απλά φοβερό ειδικά Site: αυτό "Unisex Toilets (12th Floor Toilets voted #1 in National Toilet Cleaning Finals)" Απίστευτο χιούμορ σε όλο το site
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Σορυ για το φτυαρι, αλλά την πηρε το ματι μου στο Netflix και αποφασισα να την δω. Μου εμειναν 2 επεισοδια. Καταρχην, την ειχα ακουστα αλλά δεν ειχα ιδεα οτι το γνωστο gif (με τον τυπο να πηδα απο το παραθυρο) ή ενα κάρο άλλες ατάκες ηταν αυτης της σειράς. Η πρωτη σεζον ηταν ετσι και ετσι. Βασικα δεν ηξερα οτι ηταν τοσο παλια σειρα και ψιλοσοκαριστηκα. Οι επομενες σεζον ειναι πολυ καλυτερες και ατακαδορικες, οπως και ο Νταγκλας καλυτερος του πατερα του. Μου αρεσε παρα πολυ, περισσοτερο απο big bang theory που καποιοι κανατε συγκριση. Θα την ξαναδω σιγουρα αλλη μια φορά. Νομιζω πως ειναι η πιο κλασικη geek-ο-σειρά. Το καλυτερο επεισοδιο ηταν φυσικα με το ιντερνετ και η Θεια Ιρμα. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 και εγώ το θεωρώ ΠΟΛΥ καλύτερο από το big bang theory. Θεωρώ καλό το ότι δεν έδωσαν τεράστια έμφαση στα γνωστά κλισε (star wars, marvel κλπ). Το big bang ξεκίνησε καλά αλλά έπεσε σε όλα τα ξενέρωτα και βαρετά κλισέ και τελικά κατέληξε άλλη μια χαζοχαρούμενη σειρά.Εδωσαν την χαρά στον μέσο ακροατή να πιστεύει ότι μπορεί και αυτός ως nerd να χτυπήσει την γκόμενα με τα σιλικονάτα στήθη.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Θεός ο Denholm Reynholm αλλά ακόμη πιο θεός ο γιος του Douglas.
andreasl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δε βγάζουν πια τέτοιες σειρές με geeks, είδα τη silicon valley αλλά είχε πολύ λιγότερο γέλιο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το Silicon Valley άργησε λίγο στην αλλά μετά μου άρεσε και το παρακολουθώ. Εχει διαφορετικό στυλ χιούμορ, δεν έχει ατάκες. Τα σκηνικά και οι χαρακτήρες θα μπορούσαν άνετα να είχαν συμβεί και στην πραγματικότητα!
andreasl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το Silicon Valley άργησε λίγο στην αλλά μετά μου άρεσε και το παρακολουθώ. Εχει διαφορετικό στυλ χιούμορ, δεν έχει ατάκες. Τα σκηνικά και οι χαρακτήρες θα μπορούσαν άνετα να είχαν συμβεί και στην πραγματικότητα! Παρακολουθώντας τα νέα της τεχνολογίας έχω διαπιστώσει ότι σχεδόν όλα έχουν συμβεί στην πραγματικότητα, κάποια πριν και κάποια μετά από την προβολή του αντίστοιχου επεισοδίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα