Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχω ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες και είμαι στο επεισόδιο μετά τον θάνατο του Denholm. Πολύ γέλιο η σειρά.

Ξενέρωσα πολύ πάντως που δεν θα συνεχίσει ο Denholm. Από ποιο τους αστείους χαρακτήρες που έχω δει εδώ και χρονιά σε ταινίες και σειρές. Πραγματικά έβγαζε απίστευτο γέλιο.

Από όσα διαβάζω πάντως από αυτό το thread και ο γιος του είναι πολύ καλός. Για να δούμε.

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Linehan turns off The IT Crowd

Channel 4 sitcom The IT Crowd will not be returning for a fifth series but will wrap up with an extended special, creator Graham Linehan has confirmed.

Πηγή

Χεσε μας x2 ρε Lineham. Και αυτο το special το περιμενουμε ουτε και γω θυμαμαι απο ποια χριστουγεννα.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο πολυάσχολοι είναι εκεί στην Γηραιά Αλβιόνα; 6 επεισόδια την σεζόν γυρνατε ρε πούστη. Τόσο κουραση?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο πολυάσχολοι είναι εκεί στην Γηραιά Αλβιόνα; 6 επεισόδια την σεζόν γυρνατε ρε πούστη. Τόσο κουραση?

Α, πολύ παράξενοι είστε ρε παιδιά! Με τους Αμερικάνους εκνευρίζεστε που πέφτει η ποιότητα και σε κάθε σειρά διαβάζω συνέχεια "έχει πέσει, δεν ήταν αυτό που ήταν κτλ" και με τους Άγγλους εκνευρίζεστε που όταν δεν έχουν καλές ιδέες, απλά δε γυρνάνε επεισόδια.

Είπε σε μια συνέντευξη ο άνθρωπος, μάζεψα ιδέες για επεισόδια, αλλά δε μου βγήκε. Έπρεπε, δηλαδή, με το ζόρι να κάνει μια σεζόν που θα κακολογούσατε μετά;

Δημοσ.

Linehan turns off The IT Crowd

Channel 4 sitcom The IT Crowd will not be returning for a fifth series but will wrap up with an extended special, creator Graham Linehan has confirmed.

Πηγή

Γαμώτο...... Ας ελπίσουμε το extended special wrap up να είναι αντάξιο της σειράς (και να περιέχει και κάνα δυο σκηνές behind the scenes κτλ...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...