Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα βγάζουν πέρα στην Αγγλία με 6 επεισόδια την σεζόν σε κάθε σειρά. Πως ζουν οι ηθοποιοί και τι σκατά δείχνει η τηλεόραση όλη μέρα. Έλεος δηλαδή, ακόμα δεν πρόλαβε να ξεκινήσει.

Επίσης, μπορώ πλέον να πω πως o Chris O'Dowd είναι ΘΕΟΣ όπως και κάθε ιρλανδός καλλιτέχνης που ξέρω.

Είμαι ερωτευμένος με γκομενάκυ ρέηνολμ.

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα βγάζουν πέρα στην Αγγλία με 6 επεισόδια την σεζόν σε κάθε σειρά. Πως ζουν οι ηθοποιοί και τι σκατά δείχνει η τηλεόραση όλη μέρα. Έλεος δηλαδή, ακόμα δεν πρόλαβε να ξεκινήσει.

Επίσης, μπορώ πλέον να πω πως o Chris O'Dowd είναι ΘΕΟΣ όπως και κάθε ιρλανδός καλλιτέχνης που ξέρω.

Εγώ και μάλλον και o Lucifer λέμε για την Victoria..Αλλά όντως στην διαφήμηση των maltesers παίζει η ηθοποιος που κάνει την Jen

Δημοσ.

Αναζητώ για αγορά τα season 1 -3. Γνωρίζετε, έχουν κυκλοφορήσει με Ελληνικούς υπότιτλους; Έχω πετύχει σε amazon, play.com ένα box set αλλά δεν περιγράφει αν έχει Ελληνικούς υπότιτλους.

Δημοσ.
Χμμ, πάλι βλακεία είπα δηλαδή...

Δεν το είδα ακόμα το έκτο όμως, και δεν ξέρω ποια ειν΄τούτη.

No problemo , πάρε ενα sample για να δεις και μόνος σου :P

victoriareynholm.jpg

Αναζητώ για αγορά τα season 1 -3. Γνωρίζετε, έχουν κυκλοφορήσει με Ελληνικούς υπότιτλους; Έχω πετύχει σε amazon, play.com ένα box set αλλά δεν περιγράφει αν έχει Ελληνικούς υπότιτλους.

Από amazon που παρήγγειλα έχει μόνο αγγλικούς. Δεν έχω πετυχει έκδοση του dvd με ελληνικούς υποτιτλους, χλωμό το κόβω να έχει βγει.

Δημοσ.

καλό το IT.. αν και γω αλλιώς το περίμενα οταν το πρωτοάκουσα..

Απ τα κορυφαία επεισόδια αυτο με το internet..

πολύ ευχαριστώ.. όποιον ποσταρε για τον B.O.F.H.

διάβασα το πρώτο (αυτο με το μπακαπ..) και λύθηκα.. που να διαβάσω και τα υπόλοιπα..

Φαντάσου τώρα σειρά με αγγλικό κάφρικο χιούμορ και υποθέσεις βασισμένες σ αυτον... ΚΟΡΥΦΗ..

Οποιος έχει καναν άγγλο χωμένο στα μιντια να του στείλει την ιδέα.. :P

• 11 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Χθες το έψαχνα. Θα υπάρξει μια 5η και τελευταία σεζόν που θα παιχτεί μέσα στο 2011 (δεν έχουν βγει ακόμη ημερομηνίες). Αφού δεν παίχτηκε ακόμη, λογικά από Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβρη.

Δημοσ.

Χθες το έψαχνα. Θα υπάρξει μια 5η και τελευταία σεζόν που θα παιχτεί μέσα στο 2011 (δεν έχουν βγει ακόμη ημερομηνίες). Αφού δεν παίχτηκε ακόμη, λογικά από Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβρη.

Γιατι τελευταια? :cry:

Δεν εχει επιτυχια?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε θέλει ο δημιουργός να κουράσει. Προτιμά να κάνει κάτι άλλο και να την τελειώσει στα καλά της.

• Moderators
Δημοσ.

Αν και σε γενικές γραμμές η 4η season που είχε φανεί σχετικά καλή (με εξαίρεση ένα επεισόδιο ίσως ), το μόνο επεισόδιο που έχω ξαναδεί πολλαπλές φορές μετά το τέλος της season είναι το "Italian for Beginners" (4x04). Το χιούμορ ήταν εξαιρετικό για το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Friendface! Από τα καλύτερα και όπως είπες, πολύ καλό χιούμορ σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου.

Επίσης, διασκέδασα πολύ με το πρώτο της 4ης σεζόν, όπου παίζουν RPG.

Δημοσ.

Tι ωραιο σειράκι! μου χει λείψει!

Η ατάκα που μου χει μείνει ειναι που ρωτάνε την Τζεν αν ξέρει τι σημαίνει το ΙΤ.

Jen: ....Internet...T...Things?

:-D :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...