SpUga5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Λοιπόν, επειδή έχω κι εγώ την ίδια απορία, θα αγοράσω το ίδιο DVD στη σελίδα του πλαισίου γράφει ότι έχει αποκωδικοποιητή ήχου... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=900&Nav_Section_Id=900&Catalog_Id=15&Product_Id=256684&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Αν αγοράσω ηχεία 5.1 χωρίς αποκωδικοποιητή και το παραπάνω dvd player θα έχω ήχο 5.1? Δηλαδή ενώνοντας 5.1 ηχεία σε ένα dvd με αποκωδικοποιητή 5.1 θά έχω 5.1?
skullman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δεν είμαι σίγουρος όπως τα γράφει. Το πιθανότερο είναι να σου δίνει οπτική έξοδο, οπου θα χρειαστείς ηχεία με ανάλογο ψηφιακό προενισχυτή με οπτική είσοδο. Πάντως σίγουρα δεν σου δίνει απευθείας αναλογική 5.1 έξοδο, ώστε να την συνδέσεις σε οποιαδήποτε 5.1 ηχεία.
dipsa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Λοιπόν' date=' επειδή έχω κι εγώ την ίδια απορία, θα αγοράσω το ίδιο DVD στη σελίδα του πλαισίου γράφει ότι έχει αποκωδικοποιητή ήχου...http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=900&Nav_Section_Id=900&Catalog_Id=15&Product_Id=256684&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Αν αγοράσω ηχεία 5.1 χωρίς αποκωδικοποιητή και το παραπάνω dvd player θα έχω ήχο 5.1? Δηλαδή ενώνοντας 5.1 ηχεία σε ένα dvd με αποκωδικοποιητή 5.1 θά έχω 5.1? Αυτό το DVD player, ΔΕΝ έχει αποκωδικοποιητή ενσωματωμένο...άρα, εάν αγοράσεις ηχεία 5.1 ΧΩΡΙΣ αποκωδικοποιητή, ΔΕΝ θα έχεις ήχο 5.1 .(απλά stereo) Εάν αγοράσεις DVD player ΜΕ ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και του συνδέσεις ηχεία 5.1 ΧΩΡΙΣ αποκωδικοποιητή, ΝΑΙ, θα έχεις ήχο 5.1 ! (πάντα για ταινίες μιλάμε... Για μουσική, χλωμό το βλέπω, εκτός εάν το DVD player, έχει κανένα σύστημα virtual surround)
nickall13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Παιδιά,να ρωτήσω κάτι ακόμα ;Ποιά η γνώμη σας για τα Logitech z-5400;Έχει κανείς εμπειρία από αυτά;Θα τα συνδέσω στο dvd που ανέφερα σε ένα δωμάτιο 30 τετραγωνικών.Πιστεύετε πως αξίζει η αγορά τους;.Ευχαριστώ πολύ,Νίκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.