Xdanger Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 θέλω να μάθω την δομή των αρχείων ifo, έχω βρεί αυτό το site αλλά ζητάει συνδρομή, ξέρεται κάπιο που να είναι τσάμπα?
zavlakas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Προφανως εννοει αυτο... http://www.mpucoder.com/DVD/index.html Τι πληροφοριες ψαχνεις ακριβως?
blueviper Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Γράψε τίποτα του τύπου "ifo structure dvd" σε μια μηχανή αναζήτησης και επισκέψου τα σχετικά αποτελέσματα.
Xdanger Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 ne afti pu lei o zavlakas enoousa ksexasa na tin grapso exo psaksi sto internet alla den exo vri kati dorean
blueviper Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δε γίνεται αντιληπτό τι ακριβώς ψάχνεις...με μια απλή αναζήτηση βρήκα πολλά site που περιγράφουν τα ifo αρχεία και τη δομή τους. Ας πούμε αυτό πχ μοιάζει με μια δωρεάν έκφανση του site που βρήκες.
zavlakas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Αν θες την αποψη μου, ο τυπος(mpucoder) ειναι κορυφη.... Αξιζει να του τα ακουμπησεις... Νομιζω οτι δεν ειναι και κανα τρελο ποσο($5-10)... Εξαρταται βεβαια και απο το ποσο πολυ χρειαζεσαι αυτες τις πληροφοριες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.