Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Creative I-Trigue 3400

sb68s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παραπάνω ηχεία μου παρουσιάζουν το εξής πρόβλημα:

Μόλις ο ήχος δυναμώνει πάνω από το μισό της έντασης περίπου τα ηχεία "μπουκώνουν" και δεν ακούγεται πλέον τίποτα. Πρέπει να μειωθεί ο ήχος κάτω από το μισό της έντασης για να ξανακουστούν. Τα έχω δοκιμάσει σε τέσσερα διαφορετικά p/c και στο φορητό μου και πάντα το ίδιο πρόβλημα.

Τα έστειλα δύο φορές στο E-shop, τη δεύτερη φορά μάλιστα μου στείλανε και χαρτί από την αντιπροσωπεία (Info Quest) ότι δοκιμάστηκαν χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Το χαρτί της αντιπροσωπείας καλύπτει το E-shop και πλέον όπως μου λένε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο!

Εκτός από το να τους τα στείλω πίσω για να διακοσμήσουν τα γραφεία τους (γιατί εμένα μου 'χουν σπάσει τα νεύρα) σκέφτεστε κάποια άλλη λύση?

Κάθε πρόταση δεκτή (ακόμα και να τα πετάξω)!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Exw ta idia akrivws ena xrono twra xwris provlimata.Kai sto 75% tou ixou me ta bassa sto 8 douleuoun apsoga xwris mpoukwma.

Exeis kanei oles tis sundeseis swsta?

Sto ruthmistiko tis soundcard sou gia ton ixo to exeis sto max??

Δημοσ.

Τελικά ανακάλυψα μ' ένα φίλο μου ηχολήπτη ότι υπήρχε βραχυκύκλωμα στο καλώδιο του ενός ηχείου το οποίο έκανε το subwoofer να κόβει τον ήχο! Αντικαταστήσαμε το καλώδιο μ' άλλο και όλα οκ.

Το θέμα είναι ότι αντιπροσωπεία και E-shop διαβεβαίωναν ότι τα ηχεία παίζαν κανονικά, χρειαζόταν μόνο μια απλή μέτρηση μ' ένα πολύμετρο για να αντιληφθούν περί τίνος πρόκειται. Αν σ' ένα τέτοιο απλό πρόβλημα δεν είναι ικανοί να βρούν τι φταίει φάντασου τι γίνεται στα σοβαρότερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...