Thresher Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Οπως καταλαβατε σκεφτομαι να κανω disable το "rc.hotplug". Θα εχει καμια διαφορα στο συστημα μου? Δεν εχω καμια usb συσκευη που θελω να ξεκιναει αυτοματα η κανενα καινουριο υλικο που θελω να ψαχνει.
Isle Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Οχι, το εκανα κι εγω για να bootαρει γρηγοροτερα, στοιχημα οτι θες το ιδιο, και δεν ειχε κανενα προβλημα.
Thresher Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Ακριβως Το εχω κανει ηδη και ολα πανε μια χαρα αλλα μηπως γινει καμια π@ρ@ που δεν ξερω
Isle Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Εμενα παντως δεν μου εχει γινει τιποτα.Ολα δουλευουν ρολοι.8)
-1337worx-dll Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 ego re paidia exo grigoro boot me slackware ti sas ekane na vgalete to hotplug gia na kanei reboot grigorotera en mporo na katalavo
Isle Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Και μονο η ιδεα για μερικα δευτερολεπτα που αργει σε ωθει να ψαξεις για να βελτιωσεις το συστημα σου. Αλλωστε ενας απο τους λογους που το slackware ειναι kiss(keep it simple, stupid) ειναι το να σου ειναι ευκολο να κανεις τετοιες αλλαγες. Τουλαχιστον αυτε ειναι οι δικες μου εντυπωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.