Προς το περιεχόμενο

To νεο μου PC για lan parties

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι πριν λιγες μερες ειχα ανοιξει πολλα topic ζητωντας γνωμες πανω σε διαφορα θεματα αφορωντα σε στοιχεια ενος νεου pc που εφτιαχνα. Σημερα μιας και το εχω μπροστα μου σε λειτουργια ειπα να το μοιραστω (τιην χαρα του οτι το εχω) μαζι σας. Εχει τα εξης χαρακτηριστικα.

Κουτι x-qpack apsire black με διαφανη τοιχωματα και ενσωματωμενο τροφοδοτικο 420 watt,

Μητρικη asus vm-csm 939 socket. micro atx ειναι μιας και τετοιες δεχεται only

cpu athlon 64 3700+ san diego (1 mb cache memory)

512 ram στα 400 mhz προς το παρον . Αυριο αγοραζω αλλα 512 να εκμεταλλευτω αι το dual channel. KINgston memory

vga ati radeon 1600 pro 256 mb

dvd rom black της lg, dvdr εξωτερικο

hard drive seagate 250 gb sata II

οθονη tft acer 17 '' glare type εκπληκτικη μονο με 280 euro

πληκτρολογιο ενα που ειχα δει εδω με φωτιζομενα πληκτρα της keysonic.

. Θελω ομως να δειτε photo. εχει ανεμιστηρακι με blue led και ολα τα τα υπολοιπα εξαρτηματα εχουν blue leds και ειναι πολυ γαμω!!!!

Το κουτι εχει λαβη μπροστα για να μεταφερεται ευκολα.

post-35319-129062930687_thumb.jpg

post-35319-12906293069_thumb.jpg

Δημοσ.

πληκτρολογιο ενα που ειχα δει εδω με φωτιζομενα πληκτρα της keysonic.

exeis kana link giafto? poli xrisimo mou fainetai :D

to monitor ti leei? me fovizei to thema "acer"

by the way, megeia kai kalo liwsimo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

οχι φιλε μου το κουτι δεν ειναι του πλαισιου. Το πλαισιο δινει μικροτερο κουτι μαρκας μανα με καψες με ενσωματωμενη mini atx μητρικη οχι micro που εχω βαλει. Εκεινο εχει 275 watt τροφοδοτικο το δικο μου 420 και απο θερμοκρασιες. max 32 βαθμους πιανω σε hardocore gaming!!! εχει ανεμιστηρα των 12 mm πισω. Το κουτι το αγορασα απο e-bay δεν υπαρχει πουθενα στην Ελλαδα και το βρηκα μονο Γερμανια. Ειναι της Αμερικανικης εταιρειας aspire. αν μπειτε http://www.aspireusa.net θα το δειτε. Δεν ειναι barebone pc ειναι μεγαλυτερο απο barebone και ξαναεξηγω οτι εχω επιλεξει ολα τα κομματια μεχει και τηνμητρικη. Το τροφοδοτικο μπορουσα να το αλλαξω, ειναι κανονικου μεγεθους οχι mini οπως στα barebone!!!

Δημοσ.

Να προδσθεσω οτι στην Ελλαδα κατι αντιστοιχο θεωρειται απο θεμα μεγεθους το κουτι aria της antec .Στο hacshop υπαρχει αλλα ανεβαζει τρελλες θερμοκτασιες καθοτι το τροφοδοτικο ειναι ακριβως πανω απο τη cpu και καταλαβαινετεοτι ο αερας υπερθερμαινεται. Επισης το τροδοδοτικο του ειναι 300 watt οχι σαν κι αυτο που εχω εγω. Τελος συγκριτικα με το antec, το aspire δεν αντενδεικνυται για τοποθετηση prescott αφου η ιδαι η εταιρεια το πουλαει αν θελει καποιος και με ενσωματωμενο διπυρηνο intel ( προτιμησα να τον φτιαξω μονος μου και να βαλω athlon) ενω στο site της antec γραφει οτι δεν ενδεικνυται η τοποθετηση prescott παρα μονο northwood!!! οσο για την οθονη πριν αγορασω ενημερωθηκα οτι η acer επιτελους εχει επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα με service εδω. Αυτο μου το ειπαν τα παλικαρια στο Πλαισιο Πειραια. Δεν πιστευω οτι κανουν λαθος. Εχω εγγυηση 4 pixel και για την τιμη της ειναι πολυ καλο δεδομενου οτι οι αντιστοιχες samsung και lg (σε θεμα τιμης αντιστοιχες δηάδη κατω απο 300 ευρω) ειχαν περισσοτερο pixel. H αναλυση που παιζω games ειναι 1024 χ 768 με φουλ ολα τα γραφικα χωρις καθοολου κολλημα ουτε ανεβασμα θερμοκρασιας.

Δημοσ.

συγνώμη για το offtopic, αλλά όποιος σου είπε ότι η LG έχουν παραπάνω pixel εγγύηση από την ACER σου είπε τρελή μαλακία ! Έχει "μαλιάσει" η γλώσσα της LG να διαφημίζει ότι μέχρι τις 19" δίνει εγγύηση ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ pixel - κοινώς στο πρώτο καμένο, στην αλλάζουν. Τέλοσπάντων, ό,τι έγινε έγινε, απλά μην πιστεύετε αβίαστα ό,τι ακούτε.

Δημοσ.

Φιλε μου μπορει να κανω λαθος δεν θυμαμαι το σιγουρο ειναι οτι ο παραγοντας pixel δεν ηταν ο μοναδικος για την επιλογη της οθονης. Η συγκεκριμενη οθονη lg ειχε πολυ μικρη γωνια θεασης και το χειροτερο υπηρχε μονο σε ασπρη και δεν ταιριαζε καθολου με το υπολοιπο συνολο που ειναι μαυρο με ασημι. Επισης δεν ηταν glaretype που ηθελα. Περα τουτων lg σε οθονη δεν εμπιστευομαι οπως ουτε casio σε φωτογραφικες μηχανες ουτε siemens σε οδοντιατρικες εδρες. Δεν μ' αρεσει να δινω τα λεφτα μου σε εταιρειες που δεν εχουν παραδοση σε αυτο που κανουν και ασχολουνται διοτι σιγουρα κατι δεν το γνωριζουν στο ιδιο βαθος. Εχει ο πατερας μου οθονη lg και ειχε καμμενο subpixel και δεν του την αλλαζαν . Η εγγυηση των lg σε pixel ισχυει μονο νομιζω για το πρωτο εξαμηνο.Και εδω μπαινουν τα πορβληματα τεχνογνωσιας. Δεν ειναι eizo η lg. Αν εχει μαλλιασει η γλωσσα σου οπως λες αγοραζε εσυ ψυγεια για οθονες. Μην περιμενειςομως να δεις ποτε ζεστα χρωματα

Δημοσ.

1) Η εγγύηση ισχύει για 3 χρόνια και για καμένο pixel όχι subpixel.

2) Δεν υπερασπίζομαι ούτε την LG ούτε κανέναν, αλλά όχι και δεν έχει παράδοση η LG στις οθόνες..... Αυτή τη στιγμή γράφω από μια LG 19" CRT σχεδόν 5 χρονών. Μια χαρά χρώματα έχει. Έβγαζε και η ACER οθόνες πριν από πέντε χρόνια ;;;; (αυτά περί παράδοσης)

3) Δεν μάλιασε η δική μου γλώσσα, αλλά των διαφημιστών της LG. Προσέχουμε καλά τι διαβάζουμε πριν ειρωνευτούμε κάποιον, οκ;;

Άντε, καλορίζικο το καινούριο PC !!!

Φιλικά

Δημοσ.
1) Η εγγύηση ισχύει για 3 χρόνια και για καμένο pixel όχι subpixel.

2) Δεν υπερασπίζομαι ούτε την LG ούτε κανέναν' date=' αλλά όχι και δεν έχει παράδοση η LG στις οθόνες..... Αυτή τη στιγμή γράφω από μια LG 19" CRT σχεδόν 5 χρονών. Μια χαρά χρώματα έχει. Έβγαζε και η ACER οθόνες πριν από πέντε χρόνια ;;;; (αυτά περί παράδοσης)

3) Δεν μάλιασε η δική μου γλώσσα, αλλά των διαφημιστών της LG. Προσέχουμε καλά τι διαβάζουμε πριν ειρωνευτούμε κάποιον, οκ;;

Άντε, καλορίζικο το καινούριο PC !!!

Φιλικά[/quote']

Οκ παω πασο! Δεν σκοπευω αλλωστε να ρθω σε τετοια αντιπαραθεση. Ειχα ακουσει κι οτι 6 στις 9 οθονες εχουν καμμενο <πιχελ απο την αρχη και το απεφυγα.

Δημοσ.
Εχει ο πατερας μου οθονη lg και ειχε καμμενο subpixel και δεν του την αλλαζαν . Η εγγυηση των lg σε pixel ισχυει μονο νομιζω για το πρωτο εξαμηνο.Και εδω μπαινουν τα πορβληματα τεχνογνωσιας. Δεν ειναι eizo η lg.

Εχω την Eizo P1700K, εχει καει subpixel κεντρικο και φυσικα δεν μου την αλλαζουν. Ειναι πολιτικη ολων των εταιριων... Η Lg μπορει να μην ειναι eizo αλλα ειναι πολυ αξιοπιστη εταιρια...

Δημοσ.

οκ guys ας φυγουμε απο το θεμα της οθονης , θα κοιταξω να επισυναψω ι αλλες photo να δειτε. Για θερμοκρασια που ρωτησε καποιος πιο πανω εχω κανει ενα λαθακι. Η θερμοκρασια του επεξεργαστη αυτη καθ' ραυτη ειναι 40, 5 βαθμους Κελσιου. Το κουτι εχει ενσωματωμενο αισθητηρα τον οποιο εχω βαλει στον επεξεργαστη στοανεμιστηρακι. Πιο σωστο ειναι να πω οτι η θερμοκρασια του αερα μεσα στο κουτι κυμαινεται απο 22 μεχρι 32 βαθμους. Αλλα ο ανεμιστηρας των 12 mm πισω μαζι με τιςπλευρικες τρυπες στο κουτι κανουν καλη δουλιτσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...