dext Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Πήρα έναν καινούργιο σκληρό SATA2 80GB. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τα windows και δεν μπορώ. 1. Βάζω τα windows στο CD. 2. Πάω στο Bios και βάζω να κάνει boot από το CD. 3. Reboot 4. Ξεκινάει να κάνει copy από το CD τα απαραίτητα αρχεία. Μετά μου λέει ότι θα κάνει επανεκκίνηση. Κάνει επανεκκίνηση. Πάω στο Bios και αλλάζω το boot από το CD στον σκληρό (Και το boot να μην αλλάξω πάλι το ίδιο πρόβλημα μου κάνει). Μόλις πάει να συνεχίσει την εγκατάσταση από τον σκληρό μου βγάζει μήνυμα ότι δεν γίνετε ( Missing operating system ). Σκληρος: Western Digital 80 GB SATA2 Motherboard: Asus A8N-SLI SE Τι φταίει? τι κάνω λάθος? Help.
ntg_net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Το boot γιατι το αλλαζεις καθε φορα ? αστο μεσα κανονικα απλα στο μυνημα να πατησεις ενα πληκτρο μη πατας τπτ
piroedros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Πήρα έναν καινούργιο σκληρό SATA2 80GB. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τα windows και δεν μπορώ. 1. Βάζω τα windows στο CD. 2. Πάω στο Bios και βάζω να κάνει boot από το CD. 3. Reboot 4. Ξεκινάει να κάνει copy από το CD τα απαραίτητα αρχεία. Μετά μου λέει ότι θα κάνει επανεκκίνηση. Κάνει επανεκκίνηση. Πάω στο Bios και αλλάζω το boot από το CD στον σκληρό. Μόλις πάει να συνεχίσει την εγκατάσταση από τον σκληρό μου βγάζει μήνυμα ότι δεν γίνετε. Τι φταίει? τι κάνω λάθος? Δώσε στοιχεία μητρικής καθώς και του σκληρού δίσκου Piroedros
Bigi444444 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ βρε παιδιά και μου 'ρχεται να τα διαλύσω όλα! Σήμερα ήρθε ένας wd 2000js και μόλις πάει να γίνει επανεκκίνηση βγάζει ένα μήνυμα στα κινέζικα και θέλει restart.Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να καταλάβω και τι λέει.Μητρική είναι η a8n sli.Ρε δουλειές που μας βγάζουν τα κωλοσάπια, να μην καθόμαστε σε ησυχία...
ntg_net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Anagnwrizei to bios tis motherboard ton skliro? Ειπε οτι αντιγραφει και τα αρχεια απο Cd στο σκληρο και στo restart πριν την εγκατασταση δεν....
ntg_net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Λοιπον εχει ενα jumperaki απο πισω .. ειναι για SATA I/II αναλογα την M/B αλλαξτε θεση (τουλαχιστον στους Maxtor που εχω περασει)
mohic4n Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Το boot γιατι το αλλαζεις καθε φορα ? αστο μεσα κανονικααπλα στο μυνημα να πατησεις ενα πληκτρο μη πατας τπτ 1. Sthn A8N-Sli exw balei 300ari hdd panw xwris update to BIOS (paizei h mobo mou na htan h 2h partida an oxi h 1h). 2. Poly swsta eipe o ntg_net: DEN prepei na alla3eis to boot sequence. Asto na oloklhrwsei entelws thn egkatastash. Th prwth fora pernaei ta files tou kernel twn Windows an de kanw la8os kai th 2h fora pou kanei restart 3ekinaei to perasma twn upoloipwn arxeiwn. SIGOYRA omws den prepei na alla3eis to boot sequence meta to 2o restart.
ntg_net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Εννοειτε η διαδικασια ειναι απλη.. Μια φορα αλλαζεις και βαζεις το CD σαν 1η συσκευη ΒΟΟΤ Ξεκιναει η εγκατασταση , διαλεγεις διαμερισμα , φορμαρεις(αν..) , αντιγραφει αρχεια βασικα των Win .. restart Συνεχεια με εγκατασταση συσκευων και αλλα λοιπα .. restart εγκατασταση user και καλοσορισμα
Bigi444444 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Θα δοκιμάσω μια παιδιά τώρα και θα σας πώ.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..Πάντως ακολουθώ τη διαδικασία που τόσα χρόνια έκανα χωρίς πρόβλημα... Edit: Α και κάτι άλλο: το γεγονός ότι στο φορμάρισμα κολλάει πάντα στο 18% στο νέο δίσκο, πρέπει να με ανησυχεί σε συνδυασμό με τις περίεργες ενδείξεις του smart και το πρόβλημα στην εγκατάσταση; dext, συγγνώμη ρε μεγάλε αν κάνω σαλάτα το θέμα...αν είναι πες...
Bigi444444 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Tα ίδια Παντελάκη μου... Δεν κάνει τίποτα όσες φορές και να το αφήσω να κάνει επανεκκίνηση.Ξαναφορτώνει τα dll,sys,inf και λοιπά αρχεία που χρειάζονται για να συνεχιστει η εγκατάσταση μετά την επανεκκίνηση.Δηλαδή κάνει συνέχεια αυτή την εγκατάσταση:http://img465.imageshack.us/my.php?image=imag01887sb.jpg Εκεί πρέπει λοιπόν να το βάλω να φορτώνει από το σκληρό, αλλά μου βγάζει το εξής χαριτωμένο:http://img127.imageshack.us/my.php?image=imag01898tf.jpg Μια παρόμοια χαριτωμενιά μου βγάζει και όταν μπουτάρω από cd για να αρχίσει η εγκατάσταση του λειτουργικού, αλλά δεν πατήσω πλήκτρο για να κάνει boot από cd.Δηλαδή, αν περιμένω να εμφανιστούν όλες οι κουκκιδούλες, μου λέει τα δικά του, αν πατήσω ένα πλήκτρο δεν τρέχει κάστανο! Επειδή δεν έχω όρεξη να σηκώνω την πολυκατοικία βραδιάτικα και νυστάζω, θα ξαπλάρω και θα λογαριαστούμε αύριο (τι αύριο δηλαδής...). Ευχαριστώωωω.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Dext, σκέφτηκες ποτέ μήπως, ότι ο σκληρός μπορεί να είναι ελαττωματικός εξαρχής μιας και λες ότι τον αγόρασες τώρα;Εμένα πάντως τελικά είναι!Όλα αυτά που κάνει προφανώς οφείλονται στο ότι έχει bad sectors εξαρχής!Κάνω αίτηση για rma σήμερα, για ψάξου και συ για σιγουριά...
de173 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Αυτό σκεφτόμουν καθώς διάβαζα όλη την ενότητα. Μήπως τελικά είναι θέμα σκληρού; Ψάξ'το όπως επίσης ψάξε και για χαλασμένο cd λειτουργιού ή το ίδιο το drive.. (Πολλά είπα ε; )
dext Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Τελικά ήταν χαλασμένος ο σκληρός. Κάποια στιγμή θα σας πω για την περιπέτεια που είχα για να τον ελέγξουν και να μου τον αντικαταστήσουν από το κατάστημα που τον πήρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.