mazda Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 USB controler : ALL USB Port USB Legacy Support : Disabled USB Port 64/60 Emulation : Disabled<p> Αυτες τις ρυθμισεις εχει το ΒΙΟS σε οτι εχει σχεση με USB για mobo Gigabyte ga 7vtxe.<p>Μηπως εχετε κατι διαφορετικο στις συγκεκριμενες ρυθμισεις ;
mazda Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Υπ οψη δεν εχω ''τρεξει'' το cd της mobo
mazda Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 timour σου δουλευουν οι usb κανονικα ; Εχω ενα scaner σε usb και αν ξεκινησω το pc με συνδεδεμενο το scaner στην usb εχω περιπου μια τριλεπτη καθυστερηση (κολλημα) στο ανοιγμα του windows explorer ενω χωρις το καλωδιο στην usb ola einai ok :confused<p>Για αυτον τον λογο ψαχνομαι <p>Ετρεξες το setup του intallation cd ;<p>[ 29-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: mazda ]</p>
timour Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2002 Κοίταξε usb scanner δεν έχω αλλά ένα joystick (USB) που έχω λειτουργεί κανονικά χωρίς καθυστερήσεις φίλε μου. Eίναι παλιό το scanner ? Αν ναι ίσως να έλυνες το πρόβλημα κάνοντας enable και το legacy support. Τους drivers (4in1) που είχε στο cd φυσικά και τους έβαλα, όχι απο το cd όμως (μιας και περιέχει τους 4.35) κατέβασα τους 4.37v απο το internet.
mazda Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2002 timour se efxaristo poli, me tous 4in1 doulepse nase kala !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.