illudium36 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Geia sas paidia ithela na sas rotiso pos mporo na kano sfx arxeio kai na vriskei tin diadromi kai na kanei extract sta eggrafa mou(tou kathe ypologist).
silverthan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=100160
illudium36 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 [url']http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=100160[/url] Thanks silverthan Αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό σε αυτό το topic. Μήπως κάποιος άλλος έχει καμιά ιδέα??
asmilon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ξαναδιαβασε το τοτε φιλε illudium36 σου λεει οτι χρειαζεσαι πανω κατω για τα SFX... Για να σου γινεται αποσυμπιεση στο φακελο Τα εγγραφα μου σε καθε υπολογιστη ρυθμισε τον φακελο αποσυμπιεσης να ειναι ο "%HOMEPATH%\Τα έγγραφά μου" για ελληνικα Windows "%HOMEPATH%\My Documents" για αγγλικα Windows
illudium36 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ξέχασα να σας πω οτι Τα έγγραφά μου τα έχω μεταφέρει και δεν βρίσκονται στην προκαθορισμένη θέση %HOMEPATH%\Τα έγγραφά μου αλλά σε άλλο partition. Είδα όμως οτι μέσα στο documents and settings\%userprofile%\ υπάρχει ένας φάκελος sendto ο οποίος έχει μια συντόμευση Τα έγγραφά μου, και όταν σύρω κάτι επάνω του τα πηγαίνει όντως στα έγγραφά μου (Ε:\Τα έγγραφά μου). Παρ' 'ολα αυτά πάλι δεν μπόρεσα να κάνω το sfx που θέλω. Καμια άλλη ιδέα;;
asmilon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Αφου το λες μονος σου πως το εχεις εκει τον φακελο αυτο οποτε στο SFX βαλε φακελο αποσυμπιεσης το "Ε:\Τα έγγραφά μου"
illudium36 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ναι το ξέρω αλλά θέλω να βρίσκει τον φάκελο τα έγγραφά μου όπουδήποτε και αν βρίσκεται αυτός. Απλά ένα παράδειγμα ήταν ο δικός μου pc
Eusebius Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 illudium36, δυστυχώς δεν υπάρχει μεταβλητή για την τοποθεσία του My Documents, όπως υπάρχει, π.χ., για την τοποθεσία του Documents and Settings του κάθε χρήστη. Αυτό που θες δεν γίνεται έτσι απλά... btw, πήγα να βρω το φόρουμ του WinRAR για να κάνω μια αναζήτηση και δεν βρήκα φόρουμ. Δεν έχει επίσημο φόρουμ το WinRAR? :?
illudium36 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ok thanks. Και εγώ δεν ήμουν και τόσο σίγουρος αν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.