Προς το περιεχόμενο

Sfx arxeia

illudium36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξαναδιαβασε το τοτε φιλε illudium36 σου λεει οτι χρειαζεσαι πανω κατω για τα SFX... Για να σου γινεται αποσυμπιεση στο φακελο Τα εγγραφα μου σε καθε υπολογιστη ρυθμισε τον φακελο αποσυμπιεσης να ειναι ο

"%HOMEPATH%\Τα έγγραφά μου"

για ελληνικα Windows

"%HOMEPATH%\My Documents"

για αγγλικα Windows

Δημοσ.

Ξέχασα να σας πω οτι Τα έγγραφά μου τα έχω μεταφέρει και δεν βρίσκονται στην προκαθορισμένη θέση %HOMEPATH%\Τα έγγραφά μου αλλά σε άλλο partition.

Είδα όμως οτι μέσα στο documents and settings\%userprofile%\ υπάρχει ένας φάκελος sendto ο οποίος έχει μια συντόμευση Τα έγγραφά μου, και όταν σύρω κάτι επάνω του τα πηγαίνει όντως στα έγγραφά μου (Ε:\Τα έγγραφά μου).

Παρ' 'ολα αυτά πάλι δεν μπόρεσα να κάνω το sfx που θέλω.

Καμια άλλη ιδέα;;

Δημοσ.

Αφου το λες μονος σου πως το εχεις εκει τον φακελο αυτο οποτε στο SFX βαλε φακελο αποσυμπιεσης το

"Ε:\Τα έγγραφά μου"

Δημοσ.

Ναι το ξέρω αλλά θέλω να βρίσκει τον φάκελο τα έγγραφά μου όπουδήποτε και αν βρίσκεται αυτός. Απλά ένα παράδειγμα ήταν ο δικός μου pc

Δημοσ.

illudium36, δυστυχώς δεν υπάρχει μεταβλητή για την τοποθεσία του My Documents, όπως υπάρχει, π.χ., για την τοποθεσία του Documents and Settings του κάθε χρήστη.

Αυτό που θες δεν γίνεται έτσι απλά...

btw, πήγα να βρω το φόρουμ του WinRAR για να κάνω μια αναζήτηση και δεν βρήκα φόρουμ. Δεν έχει επίσημο φόρουμ το WinRAR? :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...