dark_banishing Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Το /etc/X11/xorg.conf είναι ένα αρχείο. Κάντο upload εδώ πέρα ή άνοιξε το και κάνε copy paste ότι γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ok να το. # /.../ # SaX generated X11 config file # Created on: 2007-04-16T22:52:45+0300. # # Version: 8.1 # Contact: Marcus Schaefer <[email protected]>, 2005 # Contact: SaX-User list <https://lists.berlios.de/mailman/listinfo/sax-users> # # Automatically generated by [iSaX] (8.1) # PLEASE DO NOT EDIT THIS FILE! # Section "Files" FontPath "/usr/share/fonts/misc:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/local" FontPath "/usr/share/fonts/75dpi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/100dpi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/Type1" FontPath "/usr/share/fonts/URW" FontPath "/usr/share/fonts/Speedo" FontPath "/usr/share/fonts/PEX" FontPath "/usr/share/fonts/cyrillic" FontPath "/usr/share/fonts/latin2/misc:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/latin2/75dpi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/latin2/100dpi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/latin2/Type1" FontPath "/usr/share/fonts/latin7/75dpi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/baekmuk:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/japanese:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/kwintv" FontPath "/usr/share/fonts/truetype" FontPath "/usr/share/fonts/uni:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/CID" FontPath "/usr/share/fonts/ucs/misc:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/ucs/75dpi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/ucs/100dpi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/hellas/misc:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/hellas/75dpi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/hellas/100dpi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/hellas/Type1" FontPath "/usr/share/fonts/misc/sgi:unscaled" FontPath "/usr/share/fonts/xtest" FontPath "/opt/kde3/share/fonts" FontPath "unix/:7100" InputDevices "/dev/gpmdata" InputDevices "/dev/input/mice" EndSection Section "ServerFlags" Option "AllowMouseOpenFail" "on" EndSection Section "Module" Load "dbe" Load "type1" Load "freetype" Load "extmod" Load "glx" Load "v4l" EndSection Section "InputDevice" Driver "kbd" Identifier "Keyboard[0]" Option "Protocol" "Standard" Option "XkbLayout" "us,gr" Option "XkbModel" "pc105" Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll" Option "XkbRules" "xfree86" Option "XkbVariant" ",extended" EndSection Section "InputDevice" Driver "mouse" Identifier "Mouse[1]" Option "Buttons" "5" Option "Device" "/dev/input/mice" Option "Name" "Microsoft Wheel Mouse Optical" Option "Protocol" "explorerps/2" Option "Vendor" "Sysp" Option "ZAxisMapping" "4 5" EndSection Section "Monitor" DisplaySize 340 270 HorizSync 31-64 Identifier "Monitor[0]" ModelName "1280X1024@60HZ" Option "DPMS" VendorName "--> VESA" VertRefresh 50-60 UseModes "Modes[0]" EndSection Section "Modes" Identifier "Modes[0]" Modeline "1280x1024" 108.88 1280 1360 1496 1712 1024 1025 1028 1060 Modeline "1280x1024" 108.0 1280 1328 1440 1688 1024 1025 1028 1066 +hsync +vsync EndSection Section "Screen" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Depth 15 Modes "1280x1024" EndSubSection SubSection "Display" Depth 16 Modes "1280x1024" EndSubSection SubSection "Display" Depth 24 Modes "1280x1024" EndSubSection SubSection "Display" Depth 8 Modes "1280x1024" EndSubSection Device "Device[0]" Identifier "Screen[0]" Monitor "Monitor[0]" EndSection Section "Device" BoardName "RV350 AP" BusID "1:0:0" Driver "radeon" Identifier "Device[0]" VendorName "ATI" EndSection Section "ServerLayout" Identifier "Layout[all]" InputDevice "Keyboard[0]" "CoreKeyboard" InputDevice "Mouse[1]" "CorePointer" Option "Clone" "off" Option "Xinerama" "off" Screen "Screen[0]" EndSection Section "DRI" Group "video" Mode 0660 EndSection Section "Extensions" EndSection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 για κανε την διαδικασια εγκαταστασης των driver ξανα και οταν τελειωσεις ανοιξε το αρχειο και αλαξε αυτο Section "Extensions" EndSection με αυτο εδω Section "Extensions" Option "Composite" "Disable" EndSection πριν βρες πως κανεις reconfigure τον xserver αν παει κατι στραβα.σε ubuntu ειναι sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ασε θα τα ξαναβάλω πάλι τα suse 10.2 γιατί βάλε βγάλε έγιναν μπάχαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 τα προβληματα στο linux αντιμετωπιζονται παντα μην εχεις την νοοτροπια των windows που στην πρωτη δυσκολια παμε για format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Έκανα ξανά καθαρή εγκατάσταση.Τώρα αυτό που με πασχολεί είναι οι οδηγεί τις ati 9600pro γιατί τα πακέτα γίνοντε εγκατάσταση απο τα update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 πέρασα το beryl στο suse 10.2 αλλά κάθε φορά που φορτώνει μου επιλέγει o beryl manager ως window manager to metacity (Gnome window manager) και οχι το beryl. και πρέπει κάθε φορά να το επιλέγω εγώ χειροκίνητα. Πως θα το κάνω να επιλέγει αυτόματα το beryl ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά, είναι η πρώτη ουσιαστική μου μέρα στο opensuse 10.3, και ήδη με έχει πιάσει το πείσμα μου. Έχω πάρα πολλές ερωτήσεις. Λοιπόν, είχα ξεκινήσει μια προσπάθεια να βάλω τους nvidia drivers, αλλά ως πρώτο εμπόδιο, όταν ήδη είχα βάλει το repository, και πήγα να κάνω install, έλεγε installation fails due to missing dependencies. Το αγνοώ, προχωράω κανονικά, και μετά διάβασα οτι πρέπει να πατήσεις sax2 -r -m 0=nvidia. Το κάνω και απο τότε δεν μπορώ να μπω στο kde, παρα μόνο στο terminal. Δοκίμασα πολλά. Κυρίως #init 3, #sax2 αλλά τίποτα. Έλεγε unable to connect to x-server. Πατάω startx, και λέει δεν υπάρχει οθόνη σωστά ρυθμισμένη. Πατάω nvidia-xconfig αλλά πάλι τίποτα. Τι να κάνω? Και για να κάνω όλες τις ερωτήσεις μια και καλή, στο πρώτο Post που έχει τα repositories, μου βγάζει σφάλμα σε αυτό που λέει extra στο τέλος όταν πάω sto software manager, ενώ το έκανα κανονικά add. Και μετά όταν πατάω w32codec-all ή mplayel ή οτιδήποτε άλλο δεν βρίσκει τίποτα. Επίσης, στην αρχή που πήγα να κάνω εγκατάσταση το firefox, διαπίστωσα πως απλά το έτρεχες απο τον φάκελο που γινόταν απο το extract, και απο αρχείο shell-script. Δηλαδή ουτε καν εικονίδιο κτλ υπάρχει? Ή γίνεται και εγκατάσταση αλλώς; Τέλος, δεν γίνεται να βλέπω τον φάκελο "Τα έγραφα μου" των windows μέσω Linux; Αυτά προς το παρόν. Συγγνώμη αν έχουν ξαναειπωθεί. Edit: Μήπως πρέπει να κάνω upgrade το Kernel; Νομίζ δεν έχω την τελευταία έκδοση. Αν ναι πως γίνεται απο terminal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ο Firefox στα suse 10.2 είναι ήδη εγκατεστημένος και δουλεύει μια χαρά.Δες αν υπάρχει μέσα στο yast και κάνε τον εγκατάσταση από εκεί.Εγώ όλα που ήθελα από εκεί τα έκανα εγκατάσταση. Μια δικιά μου απορία. Πως μπορώ να μεταφέρω (copy paste ) από τα linux σε δίσκο ntfs? Βλέπει κανονικά τον δίσκο αλλά δεν με αφήνει να κάνω paste.Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Guyz, πέρασα χθες το SuSe και μετά από κάποιες ώρες πειραματισμών κατέληξα με το εξής πρόβλημα. Και στον firefox και στον konqueror ορισμένες σελίδες μοθ εμφανίζονται με μια δυσανάγνωστη γραμματοσειρά. Αυτό συμβαίνει και με το μενού ορισμένων προγραμμάτων, όπως το SMPlayer. Παντού αλλού εμφανίζεται κανονικά η γραμματοσειρά που έχω επιλέξει. Τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Πω μπορώ να κάνω αναβάθμιση απο την 10.2 στην 10.3 χωρίς το cd ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.