Προς το περιεχόμενο

6 avi files -> DVD

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Giati mipos nomizis oti to agorase kanenas apo osous to chrisimopoioun

Εννοείται πως όχι,αλλά το θέμα είναι να το έχεις σπασμένο.Και αν το κατβάσεις π.χ. μέσω google δεν θα το έχεις σπασμένο οπότε τρίχες.Ενώ αν βάλεις έναν ιχνηλάτη να στο βρει...Χιχιχιχιχι:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Λεπόν έκανα την δουλειά με το VSO ConvertX to DVD και έγινε τζάμι! Έκανα 2 DVD των 3 ταινιών και τα Video δεν έχασαν σχεδόν τίποτα από την ποιότητά τους, και οι υπότιτλοι έπαιξαν τζάμι!!!

Δημοσ.

Κέντα δηλαδή!!! Θα δοκιμάσω και εγώ το ίδιο, τώρα το κουβαλάει ενα καφέ ζωάκι με μεγάλα αυτιά και μου το φέρνει!!! ;)

Δημοσ.
Λεπόν έκανα την δουλειά με το VSO ConvertX to DVD και έγινε τζάμι! Έκανα 2 DVD των 3 ταινιών και τα Video δεν έχασαν σχεδόν τίποτα από την ποιότητά τους, και οι υπότιτλοι έπαιξαν τζάμι!!!

Τότε εγώ που χθες έφτιαξα ένα DVD με 9 ώρες video παρακαλώ και φτιάχτηκε με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου και άψογα συγχρονισμένους τους υπότιτλους,τι να πω????Βέβαια χρειάστηκαν 15 ώρες για να γίνει η δουλειά,αλλά άξιζε τον κόπο.:mrgreen: :mrgreen:

Το προγραμματάκι μαμεί και δέρνει παίδες!!!!!:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

nonta simasia den exei poses ores xoreses sto dvd alla ti skines eixes. px diaforetiki poiotita tha exei mia tainia pou exei poli argi drasi k den allazei to skiniko sinexeia se sxesi me mia peripeteia pou i allages einai sinexeis. kai ego xoresa 5 ores se ena dvd apo tin 5imeri mou se aristi poiotita alla itan polli mikri i enallagi metaksi twn eikonwn.

Δημοσ.
nonta simasia den exei poses ores xoreses sto dvd alla ti skines eixes. px diaforetiki poiotita tha exei mia tainia pou exei poli argi drasi k den allazei to skiniko sinexeia se sxesi me mia peripeteia pou i allages einai sinexeis. kai ego xoresa 5 ores se ena dvd apo tin 5imeri mou se aristi poiotita alla itan polli mikri i enallagi metaksi twn eikonwn.

Κανονικότατη εναλλαγή σκηνών για τα μισά επεισόδια της πέμπτης season του 24.Σου κάνει???:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Η μόνη περίπτωση να χωρέσουν 9 ώρες βίντεο σε ένα DVD-5 και να βλέπεται, είναι να λέει κάπου στην αρχή "Directed by Teo Angelopoulos" :P

Η απόλυτη αξιοποίηση της συμπίεσης MPEG.

Δημοσ.
Κανονικότατη εναλλαγή σκηνών για τα μισά επεισόδια της πέμπτης season του 24.Σου κάνει???:mrgreen: :mrgreen:

Σε τι ανάλυση και με τι bitrate τα έφτιαξες;

Τα βλέπεις σε DVD player και τηλεόραση ή στο PC;

Δημοσ.
Σε τι ανάλυση και με τι bitrate τα έφτιαξες;

Τα βλέπεις σε DVD player και τηλεόραση ή στο PC;

Και σε τηλεόραση και σε PC παίζει μια χαρά.

Ανάλυση:608x336 ή 624x352

Και πιστέψτε με,μόνο καραγκιόζη δε βλέπω.Αυτό για κάποιους δύσπιστους...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Εννοώ ότι με 9 ώρες και με το DivxToDvd,Κaragkioz_Berde θα βλέπεις.

Χθες και σήμερα είδα στο σαλονάκι μου ξαπλωμένος στον καναπέ μου συνολικά 12 επεισόδια των 45 λεπτών από το 24 με πάρα πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.Και λέγε ό,τι θες εσύ για καραγκιόζηδες...Πρώτα πρώτα το έχεις δοκιμάσει για να έχεις άποψη????:evil: :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...