WizeMan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Λοιπόν παίδες σας έχω μια δύσκολη ερώτηση χεχε Έχω 6 xvid avi files τα οποία είναι 6 διαφορετικά movies, και θέλω να τα κάνω 1 DVD και με menu να επιλέγω ποια ταινία θα βλέπω. Αυτό που μου έρχεται πρώτα στο μυαλό είναι να τις ενώσω στη σειρά που θέλω και το Menu να είναι με chapters έτσι? Τα avi files συνολικά πιάνουν 4,1GB λέτε να καταφέρω να χωρέσω αυτό που θέλω σε ένα DVD χωρίς να χάσω σε Quality? BTW η κάθε ταινία θα έχει και τους (Ελληνικούς) υπότιτλους, κατα προτίμηση Selectable...
kakli Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Ta 6 ine pola alla ginete apo poiotita den sou egoiome ,fisiologika prepi na chrisimopoiisis ena encoder mainconcept alla otan ta metatrefcis kai ta 6 se dvd tha bgi ena archio giro sta 25 Gb.Kane to parakato san poio sintomo ( tha bgali mikrotera archia)chrisimopoiise winavi i divxtodvd,kai kane ta ola dvd meta dose ta ola sto dvdlab pro na sou chorisi sto kathena icho kai ikona ftiaxe me ayto menou bale ypotitlous kai lipa kai stin teliki tha sou bgi ena teliko dvd giro 8gb mpori ligo perisotero chrisimopoiise meta to dvd shrink kai simpiese ta se ena dvd. Kai o theos boithos
dim_b Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 6 ταινίες, δηλαδή 9-12 ώρες βίντεο σε ένα DVD-5; Καλύτερα να το ξεχάσεις γιατί δεν θα βλέπεται. Πάντως, αν θέλεις να δοκιμάσεις, δεν χρειάζεται να ενώσεις τις ταινίες. Με κάποιο πρόγραμμα DVD authoring όπως το Nero Vision μπορείς να εισάγεις το κάθε αρχείο σαν ξεχωριστό title μέσα στο DVD και να το επιλέγεις από menu. Μπορείς επίσης να φτιάξεις και ξεχωριστό chapter menu γιά κάθε ταινία.
nontasg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 6 ταινίες' date=' δηλαδή 9-12 ώρες βίντεο σε ένα DVD-5;Καλύτερα να το ξεχάσεις γιατί δεν θα βλέπεται. Πάντως, αν θέλεις να δοκιμάσεις, δεν χρειάζεται να ενώσεις τις ταινίες. Με κάποιο πρόγραμμα DVD authoring όπως το Nero Vision μπορείς να εισάγεις το κάθε αρχείο σαν ξεχωριστό title μέσα στο DVD και να το επιλέγεις από menu. Μπορείς επίσης να φτιάξεις και ξεχωριστό chapter menu γιά κάθε ταινία.[/quote'] Καλημέρα.Ας πούμε ότι γίνεται αυτό που λέτε.Αυτό το dvd που θα περιέχει όλα αυτά τα avi θα παίζει σε dvd player?Εννοώ θα συμπεριφέρεται σαν κανονικό dvd-video?Και αν ναι,μπορεί να μου πει κάποιος με λίγα λόγια πώς θα το κάνω αυτό?Εννοώ κατ'αρχήν να μου προτείνει κάποιο εύχρηστο πρόγραμμα για να ενσωματώσω υπότιτλους στα avi και μετά να τα πέρασω σε dvd και στη συνέχεια να μου εξηγήσει πώς θα το κάνω.Γιατί και μένα με ενδιαφέρει να έχω σε ένα dvd παραπάνω από μια ταινία... :-D Επίσης λάβετε υπόψη σας ότι είμαι αρχάριος επί του θέματος...Δεν έχω ούτε μια βδομάδα που ασχολούμαι με αυτά. Περιμένω τις απαντήσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kallair Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 @nontasg: den ginetai auto to pragma. i simpiesi se mpeg-2 k mpeg-4 einai teleiws diaforetiki. gia na exeis efamili poiotita tha prepei enw sto mpeg-4(divx format)xreiazetai 1100kb/s bitrate sto mpeg-2(dvd format)tha xreiazesai toulaxiston 5500kb/s. genika se 1 dvd xorane to poli 2 tainies se metria poiotita. an valeis k 3i tote ante geia.
Gantalf_4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Ass poume oti ginetai, Autin tin douleia tha tin kaneis me DVD-Lab pro, tha kaneis ta Xvid se mpeg-2 (elementary streams) kai meta ftaixe menu kai Linkare tis.
cybereddie Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Ένας γενικός κανόνας είναι οτι η ποσότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας: όσα περισσότερα πας να χωρέσεις σε ένα dvd , τόσο πιο πολύ "σαρδελοποιημένα" θα είναι άρα όχι καλή ποιότητα.
kakli Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Ean chrisimopoiisis winavi i divxtodvd epidi bgazoun mikra telika archia chorane 3 avi se dvd choris simpiesi
nontasg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Ean chrisimopoiisis winavi i divxtodvd epidi bgazoun mikra telika archia chorane 3 avi se dvd choris simpiesi Winavi χρησιμοποίησα και έκανα χθες convert μια ταινία σε μορφή dvd,αλλά δεν έγινε σωστά.Όταν τα άνοιξα με powerdvd για να δω τι αποτέλεσμα πήρα,ήταν χάλια!!!Κόλλαγε,έσπαγε τα καρέ κ.λ.π.Ενώ το avi απο το οποίο έφτιαξα το αρχείο για dvd ήταν μια χαρά... Να δοκιμάσω με το divxtodvd?Αυτό είναι καλύτερο??Και από που μπορώ να το κατεβάσω? Επίσης δοκίμασα να ενσωματώσω σε ένα avi υπότιτλους και με το subtitle workshop και με το avisubtitler,αλλά και στις δύο περιπτώσεις τζίφος... Κάποιο καλύτερο πρόγραμμα??? Επίσης αν υποθέσουμε ότι τελικά τα καταφέρω,πώς θα φτιάξω το dvd με τα avi μέσα και με δυνατότητα να επιλέγω ποια ταινία θα βλέπω? PLEASE HELP!!
RagnaRok Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Αρχικό μήνυμα απο kakliEan chrisimopoiisis winavi i divxtodvd epidi bgazoun mikra telika archia chorane 3 avi se dvd choris simpiesi symfwnw einai para poly kalo. WinAVI Video Converter --->>http://www.winavi.com 1. Fastest convert AVI to VCD/SVCD/DVD and support burning them. You can play it on your home dvd player! 2. Powerful video decompress/compress engine, the converting speed is fastest in the world. Convert a whole movie in any format to DVD only need 90 minutes, to SVCD only need 60 minutes and to vcd only need 30 minutes. 3. Convert all video format to MPEG1/2 VCD/SVCD/DVD and burning them. 4. Real Dolby AC3 audio encoder is included. 5. Convert all video format to AVI/DivX/XVid. 6. Convert all video format to ASF/WMV 7. Convert all video format to RM. (Real Video) 8. Easy to use. 9. Stunning video and audio quality. 10.Option to real-time or non real-time preview the video. That means you can watch the video when you converting.
kakli Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Peripou ta idia programata ine aplos axise tin poiotita apo metria pou ine poio pano,aplos ama thelo na kano arpakola doulia chrisimopoio to winavi, ean chrisimopoiisis winavi katebase to vobsub kai dose to idio onoma se avi kai ypotitlous na ine ston idio fakelo,kai tha tous fortosi aytomata
kallair Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 re paidia to palikari rotise gia metatropi 6 avi tainiwn se 1 dvd. oxi pos na ftiaksei dvd pou na exei mesa 6 avi.
nontasg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 re paidia to palikari rotise gia metatropi 6 avi tainiwn se 1 dvd. oxi pos na ftiaksei dvd pou na exei mesa 6 avi. Δεν πειράζει ρε φιλαράκι.Μπορεί να μην κατάλαβαν τα παιδιά τι εννοούσα... Πάντως τελικά κατέβασα το VSO ConvertXtoDVD και έκανα τη δουλειά μου.Και γ...ω τα προγράμματα είναι!! Κάνω προσθήκη των avi που θέλω στο μενού και επιπλέον σε κάθε avi ενσωματώνω επιτόπου και τους υπότιτλους.Μετά επιλέγω δημιουργία DVD και όλα ok.Το μεγάλο πλεονέκτημα του είναι το με ένα πρόγραμμα τα κάνεις όλα(και προσθήκη υποτίτλων σε κάθε avi χωριστά και προσθήκη πολλών avi και αμέσως κάψιμο σε dvd).:twisted: :twisted: :twisted: Πραγματικά κορυφαίο...
kakli Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Eχω 6 xvid avi files τα οποία είναι 6 διαφορετικά movies, και θέλω να τα κάνω 1 DVD και με menu να επιλέγω ποια ταινία θα βλέπω. -------------------------------- re paidia to palikari rotise gia metatropi 6 avi tainiwn se 1 dvd. oxi pos na ftiaksei dvd pou na exei mesa 6 avi. ----------------------------------------------------------- Kai ego ti apantisa ?Ayto exigisa alla stin teliki o nontasg ta ekane allios.
nontasg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Eχω 6 xvid avi files τα οποία είναι 6 διαφορετικά movies' date=' και θέλω να τα κάνω 1 DVD και με menu να επιλέγω ποια ταινία θα βλέπω. -------------------------------- re paidia to palikari rotise gia metatropi 6 avi tainiwn se 1 dvd. oxi pos na ftiaksei dvd pou na exei mesa 6 avi. ----------------------------------------------------------- Kai ego ti apantisa ?Ayto exigisa alla stin teliki o nontasg ta ekane allios.[/quote'] Εγώ νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό που ρώτησα... Πάντως άσχετα από αυτό,πριν λίγο τελείωσα τη δημιουργία ενός dvd με δύο ταινίες μέσα(και εννοώ σε format mpeg-2) και το έβαλα στο dvd player και παίζει καμπάνα.Και το μενού επιλογής ταινίας μου βγάζει και υπότιτλους και όλα μια χαρά.Και όλα έγιναν σε ένα τρίωρο.Πραγματικά καταπληκτικό πρόγραμμα αυτό το VSO ConvertXtoDvd.Αρκεί βέβαια να το έχεις σπασμένο.Και όσον αφορά αυτό,να'ναι καλά οι ιχνηλάτες... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.