Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό site για τα Age of Empires

Easy_Rider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μετά τις 7.30 θα έχουμε online συνάντηση στο http://www.age4greeks.gr όσοι πιστοί και πρόθυμοι για μάχες και χαβαλέ ας προσέλθουν. Θα είναι και μια καλή ευκαιρία να δούμε τι θα κάνουμε τώρα που το zone κλείνει (στις 19/6/06)

Δημοσ.

Παιδιά πολύ καλό το AOE 3 αλλά δεν είναι για πολλά. Το gameplay του AOC απλά δεν παίζεται. ΠΑλιά (4 χρόνια πριν) ήμουν και σε clan και είχα φτιάξει και site.Τρελό game με πολλές δυνατότητες στρατηγικής. Βέβαια το 3 δεν το έχω παίξει πολύ , οπότε πείτε μου και τη γνώμη σας, αλλά δεν νομίζω να έχει καλήτερο gameplαy από το AOC.

Δημοσ.

Eτσι ειναι, το Age 3 εχει, φυσικα, πολυ καλυτερα γραφικα αλλα η υποστηριξη του απο την εταιρεια σε επιπεδο server,multi games κλπ ειναι χαλια. Μερικες φορες νομιζω οτι το βγαλαν μισοτελειωμενο. Το βαθος σε μοναδες και πολιτισμους του AoC δεν συγκρινετε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παντως τα μελη αυξανονται συνεχως και καθημερινα εχουμε καλα games , ειδικα μετα τις 8 το βραδυ και μεχρι αργα το πρωι. Πολυ καλοι ελληνες παικτες ειναι ηδη μελη του site και το επιπεδο ανεβαινει συνεχεια. Σκεφτομαστε πως να βελτιωσουμε ακομα περισσοτερο το site. Tην κυριακη 16/7 μετα τις 8 εχουμε online συναντηση. Ελατε να γνωρισετε το site και να κανουμε καλα games.

Αλλωστε με το conquerors μονο καλα games γινονται... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...