SSS787878 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Τι παιζει ακριβως με αυτο το plugin? εκανα κανονικα save ratings μετεφερα σε αλλο υπολογιστη καποια μουσικα αρχεια που υποτιθεται ειχε σωθει το rate τους επελεξα restore rate αλλα τιποτα . κανει καπου συγκεκριμενα save ta rates για να τα αντιγραψω ή τα κολλαει στο αντιστοιχο mp3 μονο οπως λεει? ή κανω κατι λαθος? και στα 2 pc mp10 εχω.
SSS787878 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 τι εγινε κανεις δεν το εχει κανει? ή δεν τον ενδιαφερει? θεωρω βασικο να μην χανεις την αξιολογηση των mp3 σου. μου εχει τυχει πολλες φορες μετα απο format να χρειαζεται να τα φτιαξω ολα ξανα και λεω μπας και με αυτο το plugin να γλυτωσω την ολη διαδικασια. αν καποιος γνωριζει πως μπορω να κανω save ta ratings ας βοηθησει
FILIM0N Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Mallon oi pio polloi de xrhsimopoioun wmp gia ta mp3...
SSS787878 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Mallon oi pio polloi de xrhsimopoioun wmp gia ta mp3... ξερεις με βολευει πολυ το γεγονος οτι αξιολογω το καθε κομματι και μετα κλικαρωντας ολη την στηλη με τα αστερακια μου τα βαζει με αυξουσα σειρα. υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα με πολλες δυνατοτητες που να το κανει αυτο, πχ το winamp που δεν το ξερω ή καποιο αλλο ?
Eusebius Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα με πολλες δυνατοτητες που να το κανει αυτο, πχ το winamp που δεν το ξερω ή καποιο αλλο ? Aπ' όσο ξέρω, πολλά: iTunes, Winamp, musikCube, foobar (με plugin) κ.ά. Το πρόβλημα με τις αξιολογήσεις είναι ότι δεν υπάρχει τυποποιημένο tag, αλλά κάθε πρόγραμμα τις βάζει στη δική του βάση δεδομένων. Υπάρχουν και plugins για να μετατρέπεις αυτές τις βάσεις από πρόγραμμα σε πρόγραμμα (π.χ., έχω δει από iTunes σε Winamp και από iTunes σε musikCube).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.