okmlover Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα στο Outlook e-mail οταν θέλω να παραλαβω τα ε-μαιλ μου: Hεργασια Pop3.hol.gr λήψη ανεφερε ενα σφαλμα(0χ8004210Α)..Το χρονικο οριο για τη λειτουργια εληξε κατα την αναμονη αποκρισης απο το διακομιστη εισερχομενων (ΡΟΡ). Εαν εξακολουθει αυτο το μήνυμα επικοινωνειστε με το διαχειριστη του διακομιστη σας ή με την υπηρεσια παραοχής ΙΝΤΕΡΝΕΤ(ISP).. Παρακαλώ την βοήθεια σας...
gokal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Εφοσον εχεις κανει σωστα τις ρυθμισεις του account σου (username, passwd) και το μηνυμα συνεχιζεται παρε ενα τηλ την hol και ρωτα τους Για ρυθμισεις e-mail (αν εχεις hol) κοιτα εδω
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Mipws exeis antivirus kai travaei auto ta mail kai gi'auto vgazei sfalma kathysterisis ?
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Πρέπει να ρυθμίσεις ώστε το χρονικό όριο του διακομιστή να είναι μεγάλο. Πάνε στο Λογαρισμοί - (διάλεξε το λογαριασμό σου) Ιδιότητες - Για προχωρημένους - Χρονικά όρια διακομιστή. Βάλτο στο μέγιστο και καθάρισες!
okmlover Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Φιλε Γιάννη σε ποιούς λογαριασμούς? στο Outlook e-mail? Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιούς λογαριασμούς αναφέρεσαι? Πάντως το έλυσα το πρόβλημα με την ΗΟL απο το easymail.hol.gr και ήταν ένα μεγάλο e-mail απο έναν φίλο μου που μου έστελνε ενα πρόγραμμα 3,7ΜΒ..ούτε και όταν έκανα disable to ΝΟD32 μπορούσα να το κατεβάσω...
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Εργαλεία - Λογαριασμοί - κ.τ.λ. Κάντο anyway για να αυξήσεις το χρόνο που δίνεις στο πρόγραμμα να κατεβάζει αρχεία πριν κλείσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.