Dream Walker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα. Εκτός από τα προγράμματα για να βάζουμε υπότιτλους αγγλικά, υπάρχει ένα πρόγραμμα για υπότιτλους στα ελληνικά? Επίσης η ταινία είναι σε DIVX.
Geokon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δεν κατάλαβα την ερώτηση..θες να φτιάξεις υπότιτλους ή απλά να προσθέσεις αντί για αγγλικούς->ελληνικούς??
Dream Walker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Ναι. αντί αγγλικούς να είναι ελληνικούς υπότιτλους.
Geokon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Ε τότε αντί να φορτώνεις αγγλικούς υπότιτλους κατέβασε τους ελληνικούς από το Insomnia ή από το http://www.greeksubs.com και μετά ανάλογα πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να την τρέξεις την ταινία! Το καλύτερο πάντως κατά την γνώμη μου είναι το BS Player..
Dream Walker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 pou mporo na vro ena programa me upotitlous? episis an ginetai na vazei automata tous uptitlous sta ellinika ή na epilego ti upotitlous pou 8elo gia paradeigma opos ta movie pou epilegeis ti upotitlous.
kastel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Για να βάλεις πολλούς υπότιτλους σε μια ταινία και να διαλέγεις ποιος θες να εμφανίζεται κάθε φορά και όποτε θες εσύ χρησιμοποίησε ή το DVDLab (δυσκολότερο αλλά ακρώς παραμετροποιήσιμο) ή το Divx2DVD (πανευκολο και γρήγορο αλλά από ποιότητα...).
mentor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ το ConvertXtoDVD (πρώην Divx2DVD) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της ποιότητας. Αρκεί βέβαια στις ρυθμίσεις να βάλεις σαν "Target size" την επιλογή "DVD-9" ώστε να μην περιορίζεται το πρόγραμμα από μέγεθος ταινίας. Εννοείται βέβαια ότι ποτέ δε ξεπερνάει το μέγεθος ενός dvd-5. Η ποιότητα είναι σχεδόν εφάμιλλη του αρχικού avi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.