Προς το περιεχόμενο

Dvd Rec Nec!!!

Strategos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει άλλο post που αναφέρεται σε Lightscribe και Labelflash και σε DVD-R Nec αλλά για να στα πω εν συντομία το Nec 4551 σίγουρα γράφει Dual Layer γιατί το 3550 που έχω εγώ ξέρω ότι το κάνει και είναι λίγο πιο παλιό μοντέλο! Όσο για αυτη την τεχνολογία έχεις ένα DVD που απο τη μία γράφεις δεδομένα και μετά το γυρνάς από την άλλη και με ειδικό laser χαράζει την επιφάνεια! Δηλαδή αντί να γράφεις με μαρκαδόρο έχεις ένα εφετζίδικο DVD..Thats about it :D

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=CDDVDRewritables&cp_id=67804

Κοίτα δεν έχω γράψει ακόμα να πω την μικρή μου αλήθεια DL και έτσι δεν ξέρω αλλά μάλλον γράφει!Τσέκαρε το μαγαζί και το πολύ πολύ πετάξου κάπου και ρώτα..Έτσι και αλλιώς σε χαλάν τα -R ?? Ε ρε κόλλημα... :P

Δημοσ.

dld auto to ss simenei oti grafei? e kai giati den to anaferoun gmt mou :mrgreen:

me endiaferei giati ama den einai +R den tha paizei sto ps2 ta +R einai gia tainies ta -R gia arxeia asxeto pou paizoun kai sto dvd sou :) . Arage tha mporo ama valw to cd anapoda se kanoniko cd na grapsw poia tainia einai i den ginete?

Δημοσ.
dld auto to ss simenei oti grafei? e kai giati den to anaferoun gmt mou :mrgreen:

me endiaferei giati ama den einai +R den tha paizei sto ps2 ta +R einai gia tainies ta -R gia arxeia asxeto pou paizoun kai sto dvd sou :) . Arage tha mporo ama valw to cd anapoda se kanoniko cd na grapsw poia tainia einai i den ginete?

Φίλε μου όπως είδες και στην photo παραπάνω' date=' ,μπορεί να γράψει dvd+r dl.

Το 4551 το έχω, απλώς δεν έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω για να γράψω σε τέτοιο δισκάκι.

Τώρα γιατί δεν το αναφέρουν μερικοί, μην ξεχνάς ότι γίνονται και τυπογραφικά λάθη καμία φορά.

Αν ακόμα έχεις ενδοιασμούς μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να τους ρωτήσεις.

Arage tha mporo ama valw to cd anapoda se kanoniko cd na grapsw poia tainia einai i den ginete?

Δεν κατάλαβα έτσι όπως τα γράφεις τι θέλεις να πεις.

Δημοσ.

Εννοεί μάλλον περί Labelflash αλλά όπως έχει όχι δεν μπορείς!! Βγαίνουν ειδικά δισκάκια Labelflash νομίζω από την Fuji και TDK, αλλά δεν ξέρω καν άμα κυκλοφόρουν Ελλάδα...όσο για την τιμή τους ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ αν είναι μόνο για ένα εφετζίδικο δισκάκι! Ελπίζω μόνο να μην το δοκίμασες ήδη αυτό που ρωτούσες και έγινε καμιά μ*****α! :D :D

Δημοσ.

Η τελευταία έκδοση nero 7.0.8.2 δουλεύει κανονικά το labelflash.Για την έκδοση 7.0.1.4b το patch άμα επιτρέπεται το ανεβάζω

έχω και την 6.6.1.3b κάπου 650 mb αλλά γερμανικά.Με προσθήκη γλώσσας από την σελίδα της nero γίνεται η δουλειά.Άμα θέλετε το ανεβάζω κάπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...