wOOzY Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.Καθόμουν για 4 ώρες στον υπολογιστή,στέλνοντας μόνο e-mails.Μόλις το έκλεισα,μετά από κάνα 15λεπτο πήγα να τον ξαναανοίξω να παίξω κανένα παιχνίδι και μόλις μπει στα windows πότε κολλάει,άλλες φορές βγάζει την άσπρη οθόνη που πατάω το κουμπί για να επανέρθει.Αυτή τη στιγμή είμαι με άσπρη την οθόνη,γιατί άμα πατίσω το κουμπί,θα κολλήσει και μόνο το reset με σώζει.Τι μπορώ να κάνω;;<P><BR>Υ.Γ: Οι επανεκκινήσεις που έκανα είναι περίπου 10-30....
NeTeD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Aneksigita provlimata twn WinME.. Sxetika me tin aspri othoni to pa8ena ki egw xwris logo..<P>Lysh? Vale win2000
coca Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Jimmy...Kai ego to idio problima exo edo kai 15 meres.....As to etsi...Min patas tipota kai tha soy doyleyei ok.......
alexia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Το καλοκαίρι το είχα και εγώ και μετά απο πολλές προσπάθειες να "μπώ" σε safe mode έκανα επαναφορά συστήματος και απο τότε είμαι εντάξει.<P>Εάν "σε αφήσει" να μπείς (στήν εικοστή φορά τα κατάφερα) δοκίμασε και αυτό.
coca Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 auto pou les to exo dokimasei...kanenas allos?
Vasilius Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Safe Mode-Right Click στο My Computer-Properties-Device Manager-και κατάργηση της Κάρτας Γραφικών και του Monitor-restart-drivers-restart-ok.
wOOzY Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2001 Και με τα ελληνικά Millenium τι γίνεται;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.