Προς το περιεχόμενο

Aντιγραφή cd...

angelob7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρέθηκα σήμερα σε ένα κατάστημα,το οποίο το έχει ένα φιλαράκι και επειδή ξέρει ότι ασχολούμαι με υπολογιστές, μου έδειξε ένα cd και μου είπε πως δεν αντιγράφεται(δοκίμασαν 2 γνωστοί του)και αν μπορώ να το αντιγράψω εγώ.Το cd ήταν της Blaupunkt και το είχε αγοράσει κάποιος με την καινούργια του mercedes.Το αυτοκίνητο έχει οθόνη και βλέπεις tv,αλλά όταν ξεκινάει το αυτοκίνητο τότε χαλάει η εικόνα.Αυτό το cd είναι από την εταιρία για να παρακάμπτει το κλείδωμα τις εικόνας.To cd το έβαλα στον υπολογιστή του και με την εξερέυνηση των win είδα τα αρχεία (κανένα δεν μου φάνηκε γνωστό,ο υπολογιστής δεν είχε cd-r).Eκείνη την στιγμή είρθε κάποιος και πήρε το cd,γιατί το φιλαράκι μου το είχε δανειστεί και έτσι δεν πρόλαβα να το πάρω εγώ.Υπάρχει περίπτωση με το clone cd να μην το αντέγραφα?Γνωρίζει κάποιος κάτι παρόμοιο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν δεν είναι πολύ καινούργιο, αλλά παλαιότερο από εξάμηνο, σίγουρα αντιγράφεται.

Το πως δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του forum να στο πω, αφού το δισκάκι δεν είναι δικό σου.

Δημοσ.

To δισκάκι δεν είναι δικό μου,ούτε το έχω για να το αντιγράψω απλώς κόλλησα στο ότι δεν αντιγράφεται.Εξάλλου θα μπορούσα να πω ότι είναι δικό μου και θέλω να κάνω back up.Θεωρητικά μιλάμε πάντα.Αν θές να μου πείς περοσσότερα μπορείς να μου στείλεις pm.

Eυχαριστώ

Δημοσ.

Αν είναι δικό σου το δισκάκι, μπορείς να δοκιμάσεις να το αντιγράψεις (για προσωπική πάντα χρήση) με το Alcohol 120%.

Για να δεις ποιο σύστημα προστασίας χρησιμοποιεί, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ClonyXXL ή κάποιο αντίστοιχο.

Αν δεν το έχεις αυθεντικό, και σε πιάσει η εφορία (αν π.χ. το όχημα είναι επαγγελματικό, ή το CD είναι στο γραφείο σου), έχεις το κλασικό πρόστιμο για φοροδιαφυγή (στην περίπτωση που δεν έχεις τιμολόγιο ότι το έχεις αγοράσει νομίζω είναι 20 φορές η τιμή του, που με συμβιβασμό μειώνεται σε μερικές φορές την τιμή του)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...