naxos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Αγόρασα μια καινούργια μνήμη RAM (512 Mb DDR DIMM PC3200-400 TRANSCEND) .Αφου την τοποθέτησα δίπλα στην αρχική (512 Μ η οποία είχε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά άνοιξα τον υπολογιστή. Το αποτέλεσμα ήταν κατά το bootarisma μου έδειξε στην αρχική μαύρη οθόνη 1024mb .Αλλά κατοπιν κατά τη διάρκεια εκκίνησης των windows το σύστημα κολλάει και σβήνει εντελώς η οθόνη δείχνοντας ένα μαύρο φόντο. Μετά από αυτό βγάζω την καινούργια μνήμη και αφήνω μέσα μόνο την παλιά. Κάνω εκκίνηση και το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε safe mode. Σε safe mode επίσης λειτούργησε και όταν έβγαλα την παλιά μνήμη και έβαλα την καινούργια στην στο ίδιο ακριβώς slot με την παλιά. Τελικά επειδή τα windows τα είχανε παίξει έκανα format και άφησα μέσα την παλιά μνήμη των 512 Mb. Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο για να λειτουργήσει το PC και με τις δύο μνήμες (για να μη πάνε τσάμπα και τα 45 ευρώ που έδωσα για μνήμη)…. Η motherboard που έχω είναι ASUS P4V800-X και το εγχειρίδιο λέει πως υποστηρίζει τη μάρκα Transcend! Ευχαριστώ!!!
sarakinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Proton mia diefkrinisi....To pc doulevei kanonika kai me tin kainouria mnimi mono i aplos "blockarei" otan pas na tis sindiaseis?kai defteron pes mas ti trofodotiko exeis kai ti cpu....sorry an ginomai kourastikos alla den thelo na vgazoume grigora simperasmata ... filika
naxos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Έχω ένα τροφοδοτικό 350άρι και επεξεργαστή Intel Pentium 4 στα 2,4 GHz. Από τη πρώτη στιγμή που έβαλα τις μνήμες και τις δύο (την παλιά στην αρχική της θέση και την καινούργια σε μία από τις άλλες δύο slots που είχα) τα windows δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν κανονικά, στην καλύτερη περίπτωση να ξεκινούσαν σε save mode. Όταν έβαλα την καινούργια μνήμη στη θέση της παλιάς δίχως όμως να βάλω την παλιά σε άλλη slot, κατάφερα να ξεκινήσω τα windows σε safe mode. To ίδιο συνέβαινε αν έβαζα την παλιά μόνο, στην θέση της.... αλλά και με τις δύο μαζί δεν μου ξεκινούσαν με τίποτα τα windows όυτε καν σε safe mode παρόλο (και αυτό μου κάνει εντύπωση!!!!) που στην αρχική μάυρη οθόνη μου γράφει κανονικά 1024Mb. Μου είπαν ένα κόλπο, να βάλω την καινούργια μνήμη στη θέση της παλιάς και την παλιά σε ένα από τα άλλα slots και κατόπιν να ανοίξω τον υπολογστή....Δεν το έχω κάνει ακόμα... περιμένω τις "ψαγμένες" σας γνώμες πριν το κάνω.....
spiner Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 to idio provlima eixa kai ego. Ligo prin se teleiosei to fortoma ton windows mavrize i othoni san se sleep mode kai eno o ipologistis kai to lampaki tis othonis anavan kanonika. Sosta?
silencer51 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Φίλε μου μη το ψάχνεις, ειδικά με τις ASUS mobos... Εγώ είχα 4Χ512ΜΒ πάνω στην Α8V μου αλλα δυστυχώς τρέχανε στα 333ΜΗz (limitation της mobo). Έβγαλα λοιπόν τις Kingston και κράτησα πάνω τις Transcend. Μετά απο μερικές ώρες χρήσης αρχίσανε τα BSOD. Μετα απο εξέταση των minidumps κατέληξα στη μνήμη. Τις έβγαλα, καθάρισα τα slots, και τις ξανάβαλα αντίστροφα. Απο τότε κανένα πρόβλημα απολύτως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.