socbar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Υπάρχει κάποιο linκ που να μπορούμε να δούμε αν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή που μένουμε; Πήρα τηλ τη Forthnet μου λέει υπάρχουν, παίρνω μετά το 134 του πΟΤΕ και μου λέει δεν υπάρχουν! Κάποιος από τους 2 μας δουλεύει.. ξέρετε κάποιο site λοιπόν;
songless_bird Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Υπάρχει κάποιο linκ που να μπορούμε να δούμε αν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή που μένουμε; Πήρα τηλ τη Forthnet μου λέει υπάρχουν, παίρνω μετά το 134 του πΟΤΕ και μου λέει δεν υπάρχουν! Κάποιος από τους 2 μας δουλεύει.. ξέρετε κάποιο site λοιπόν; Ψαξε λιγο στο adslgr.com . Εχει ανεβασει ενα παιδι ενα αρχειο exel, με τελευταια ανανεωση τον Ιανουριο(για λογους που δεν εξηγει γιατι δεν συνεχισε να ανανεωνει) με ελευθερες πορτες ανα περιοχη
Greek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Ekana upload ena file (exce) sto rapidshare me portes ... teleutero update sto file exei gini ton ianouario tou 2006 enoite http://rapidshare.de/files/16138613/portes_dslam.rar.html Elpizo na kani to file einai apo to adsgr.com
blueviper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Έχει καμία σημασία πόσες πόρτες υπήρχαν τον Ιανουάριο ή ακόμα και μια εβδομάδα πριν?! Αυτά τα πράγματα είναι δυναμικής φύσεως...σήμερα υπάρχουν, αύριο όχι, ανάλογα με τις αιτήσεις και χίλιους δυο άλλους παράγοντες.
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Τόσο το oteshop όσο και το site της forthnet έχουν ανάλογους wizards για τη διαθεσιμότητα DSL.
schumacher_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 @blueviper: swstos @antonl: i diathesimotita de sou deixnei an yparxoun eleytheres portes stin perioxi sou, alla an yparxei i dynatotita na mpei grammi aDSL... allo to ena kai allo to allo... dystyxws to an yparxoun diathesimes portes stin perioxi sou mporei na to dei mono o ote, i forthnet de nomizo na exei tetoia prosvasi, alla kai na exei tha einai sigoura arketa pio palia ta dedomena tis se sxesi me to ti exei o ote na sou pei...
geo9419 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Nomizw an de kanw lathos oi providers exoun proagorasei portes kai tis diathetoun stous pelates tous. To idio problhma eixa kai egw. Enw o OTE mou elege oti den einai diathesimes kai na kanw eggrafi gia seira proteraiothtas h forthnet mou elege oti yparxoun. Fusika agorasa ena paketo ths forthnet kai mesa se 20 meres eixa kanonika adsl. An akolouthousa thn diadikasia proeggrafis ktl akoma tha etrexa...
blueviper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Νομίζω πως ο antonl δεν είναι λάθος φίλε schumacher_. Πράγματι, μέσω του OTESHOP που δοκίμασα, έχεις τη δυνατότητα να μάθεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα aDSL (το αναμενόμενο), αλλά ταυτόχρονα σε ενημερώνει για το αν υπάρχουν και θύρες (φυσικά όχι πόσες). Έχοντας ήδη ρωτήσει τον ΟΤΕ για τη συγκεκριμένη διαθεσιμότητα και μάλιστα εντός της ημέρας, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Φυσικά κατά πόσο οι Wizards είναι ενημερωμένοι είναι άλλο ζήτημα.
schumacher_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 to kserw oti dinei plirofories gia ti diathesimotita aDSL stin perioxi sou, alla den eida pouthena na leei tipota gia eleytheres portes... mipws mporeis na me voithiseis ligo? (na dw ki egw ti leei diladi...)
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Αν δεν κάνω λάθος τα sites που προανέφερα σου δείχνουν αν υπάρχουν διαθέσιμες ports . πχ πριν 2 μήνες βάζοντας τον αριθμό του τηλεφώνου μου έλεγε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα ενώ πριν ένα μήνα περίπου ότι δεν υπάρχει. Επειδή χλωμό το κόβω να κόψαν τις συνδέσεις από την περιοχή μου φαντάζομαι ότι απλώς τους τέλειωσαν τα ports
blueviper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Εδώ είναι ο wizard...στην περίπτωση που βάζοντας το τηλέφωνο δεν υπάρχουν θύρες, παίρνεις ως απάντηση: Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων.
JiKL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δυστυχως ομως αυτος ο wizard ανανεωνεται πολυ σπανια..Εχει τυχει και ενα μηνα μετα την τοποθετηση νεων πορτων και την ακομη υπαρξη ελευθερων πορτων να σου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.. Δεν το εμπιστευομαι καθολου..Καλυτερα ενα τηλεφωνο στο 134
danaos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Τι wizards και ιστορίες... Στα μέσα του Γενάρη μου έλεγε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και τελικά adsl είδα μετά από 45 ημέρες...
NINJA_MOUSE Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 re paidia exw trelathei! diladi an ontws exei kai autos o wizard problima tote.. tipota den leitourgei sosta! einai eilikrina gia na tous kapseis tipota spitia tipota epixeiriseis na katastrafoun mpas kai to doune ligo sobara to thema! eksaitias tous mia olokliri xwra ypoferei kai exei minei se tragiko bathmo pisw stis ekselikseis!
blueviper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Εδώ δε λειτουργούν άλλα κι άλλα, σε έναν wizard κολλάς εσύ?! Υπάρχουν τόσοι σοβαρότεροι λόγοι για να βγούμε από τα ρούχα μας, που το συγκεκριμένο είναι απλή λεπτομέρεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.