absolut_user Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 γραψετε ενα προγραμμα στη c το οποιο θα διαβαζει ενα αριθμο του δυαδικου συστηματος αριθμησης και θα τον μετατρεπει σε ακεραιο αριθμο του δεκαδικου συστηματος αριθμησης.Δινεται ο εξης αλγοριθμος μετατροπης δυαδικου αριθμου σε δεκαδικο.Το 1ο απο τα δεξια bit πολλαπλασιαζεται επι το 2^0 και προστιθεται στο αθροισμα.Το 2ο απο τα δεξια bit πολλαπλασιαζεται επι το 2^1 και προστιθεται στο αθροισμα.Το 3ο απο τα δεξια bit πολλαπλασιζεται επι το 2^2 και προστιθεται στο αθροισμα.Επαναλαμβανουμε παρομοια βηματα και για τα υπολοιπα bitς.Για παραδειγμα ο δυαδικος αριθμος 110101 μετατρεπεται στο δεκαδικο 53.Σημειωση!!!!για την υλοποιηση αυτου του προγραμματος να χρησιμοποιησετε ενα μονοδιαστατο πινακα για να βαλετε τα ψηφια του δυδικου αριθμου τα οποια θα τα διβαζετε σαν χαραχτηρες ενα ενα.ο δυαδικος αριθμος εισοδου στο προγραμμα να εχει την εξης μορφη.:110101 ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα ειναι αναγκη...οποιος μπορει ας με βοηθησει... παρακληση..να ειναι απλο..μην το κανετε περυπλοκο..ευχαριστω πολυ!!!!
Dream Walker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 auto to 8ema pou zitas 8a mporeis na pas sto site spinet.gr pou exei sxesei me to ma8ima programmatismou tritis lukeiou.
eurander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Οπότε αναγκαζομαι να σου κανω τη στανταρ ερωτηση: Που -ακριβως- κολλας και τι εχεις κανει μεχρι τωρα;
absolut_user Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 eurander kati exw ksekinisei alla den einai swsto...plz an mporeis na to paroume apo tin arxi...:$....
stormrider Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 lol, ABSOLUT HACKER eee? tespa, ligo na psakseis sto net pio grigora tha to vreis apo to na katsoume na sto kanoyme twra. einai klassiko provlima psakse programmer's heaven i codeguru kai tha to vreis
bandito Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 γραψετε ενα προγραμμα στη c το οποιο θα διαβαζει ενα αριθμο του δυαδικου συστηματος αριθμησης και θα τον μετατρεπει σε ακεραιο αριθμο του δεκαδικου συστηματος αριθμησης.Δινεται ο εξης αλγοριθμος μετατροπης δυαδικου ... Ο τίτλος άλλαξε για ευνόητους λόγους. Επιπλέον, είναι άσχημο να ζητάς να σου κάνουν την εργασία σου. Το αφήνω μπας και έχει κανένας το κουράγιο να σου κάνει την χάρη.
absolut_user Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 τουλαχιστον πες μου πως ακριβως να το ψαξω στο codeguru...h καπου αλλου...μια χαρη ζητησα βρε παιδια...εχετε δικιο..καντε τα στραβα ματια..χιχιχιχι
eurander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Κοιτα, απο ο,τι καταλαβαινω θελεις να κανεις την ασκηση και χρησιμοποιεις τον αλγοριθμο ελαχιστου κοπου για αυτο. Αυτος ο αλγοριθμος δεν εχει εγγυημενα αποτελεσματα. Απαιτει την υπαρξη ατομου ο οποιος θα κανει τον κοπο για εσενα. Η υπαρξη αυτου του ατομου δεν αποδεικνυεται. Μαλιστα, αποδεικνυεται οτι το ατομο αυτο μπορει να μην υπαρχει. Ενας λιγο καλυτερος αλγοριθμος ειναι ο αλγοριθμος "λιγης προσπαθειας". Αυτος ο αλγοριθμος, σε αντιθεση με αυτον του "ελαχιστου κοπου" δεν απαιτει την υπαρξη "θυματος". Για να δουλεψει, αρκει η υπαρξη ατομου που εχει διαθεση να σε βοηθησει λιγο. Μαλιστα, στην καλυτερη περιπτωση, αποδεικνυεται, οτι δινει εξαιρετικα αποτελεσματα, δηλαδη, μπορει στην καλυτερη περιπτωση να το κανεις και μονος σου. Υπαρχει και ο αλγοριθμος "μεγιστης επιβραβευσης". Αυτος ο αλγοριθμος εχει σαφως μεγαλυτερη πολυπλοκοτητα απο τους προηγουμενος, συνηθως μαλιστα ασυμπτωτικα φτανει σε αποτελεσμα σε χρονο πολυ μεγαλυτερο απο τους προηγουμενους, αλλα εχει το πλεονεκτημα οτι επιβραβευεσαι για την προσπαθεια σου. Δηλαδη, μαθαινεις. Αυτα.
Cplusplas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 ενα τετειο προγραμα τοχω κανει σε πασκαλ με αλγοριθμο μοναδικο δικο μου αλλα δεν ειναι σε (σε) γλωσα δικη σου ,ειναι σε πασκαλ .
vagpap Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 ενα τετειο προγραμα τοχω κανει σε πασκαλ με αλγοριθμο μοναδικο δικο μου αλλα δεν ειναι σε (σε) γλωσα δικη σου ,ειναι σε πασκαλ . Και το πουλάς σαν αυτό? Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα...
Cplusplas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 οχι δεν το πουλαω γιατι μου ανηκει η εργασια που εχω κανει με κωδικα μεσα στο περιβαλον αναπτηξεως του κομπαιλερ. το αλλο το πουλαω αμα θες (10 ευρο)
stormrider Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 οχι δεν το πουλαω γιατι μου ανηκει η εργασια που εχω κανει με κωδικα μεσα στο περιβαλον αναπτηξεως του κομπαιλερ. το αλλο το πουλαω αμα θες (10 ευρο) πωπω αν γράφεις κώδικα όπως ορθογραφία, το τί θα έχει δει αυτός ο compiler σου... ΥΓ: αν γράφεις λάθος ορθογραφία φαντάζομαι θα βγαίνουν λάθος και οι λεξάριθμοι σου, εκτός αν το πρόγραμμα σου διέπεται από Λιακοπουλιακή σοφία και δεν μασάει
bandito Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 πωπω αν γράφεις κώδικα όπως ορθογραφία' date=' το τί θα έχει δει αυτός ο compiler σου...ΥΓ: αν γράφεις λάθος ορθογραφία φαντάζομαι θα βγαίνουν λάθος και οι λεξάριθμοι σου, εκτός αν το πρόγραμμα σου διέπεται από Λιακοπουλιακή σοφία και δεν μασάει[/quote'] Μην αρχίσουμε πάλι ....
stormrider Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 sorry κι εγώ δεν κρατιέμαι. πάντως φίλε absolut_user, γράψε ρε αδερφέ στο search "decimal to binary conversion program" και όλο και κάτι θα βρεις! σου είπα είναι κλασσικό πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.