Προς το περιεχόμενο

Ηχείο του κουτιού PC-Speaker

HamerZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ο ήχος από το ηχείο που έχει το κουτί μου (όπως και όλα τα κουτιά νομίζω), θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μειωθεί η έντασή του. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει τρόπος πχ "κάλυψη με ρικοφόν".

Δημοσ.

Νομιζω οτι μπορεις να το σταματησεις εντελως αν ξεσυνδεσεις το καλωδιο του κουτιου απ τη μητρικη. Να το μειωσεις δε ξερω αν γινεται.

Δημοσ.

- Εννοώ ότι βρίσκω τον ήχο ενοχλητικό σε πειρπτώσεις όπως η μουσική ενός παιχνιδιού (dos εποχής) που δεν χρησιμοποιεί την έξοδο της κάρτας ήχου.

Δεν θέλω βέβαια να το αποσυνδέσω μιας και είναι απαραίτητο στην περίπτωση των beeps...

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να το σταματήσεις αυτό. Εκτός αν "παίξεις" με τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού (Sound: off...). Η επόμενη λύση είναι να βγάλεις το ηχείο από την mobo και θα ησυχάσεις μια για πάντα. Εξάλλου φαντάζομαι ότι ΔΕΝ κολλάει το pc σου κάθε μέρα για να το έχεις υποχρεωτικά συνδεδεμένο επάνω... ;)

Δημοσ.
- Εννοώ ότι βρίσκω τον ήχο ενοχλητικό σε πειρπτώσεις όπως η μουσική ενός παιχνιδιού (dos εποχής) που δεν χρησιμοποιεί την έξοδο της κάρτας ήχου.

Δεν θέλω βέβαια να το αποσυνδέσω μιας και είναι απαραίτητο στην περίπτωση των beeps...

Den mporeis na ry8miseis to game na xrhsimopoiei ws sound device thn karta hxoy?Synh8ws ginetai ayto,etsi 8a elynes to problhma mia kai kalh...

BTW ti paizeis se dos mode :) ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...