josephbi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 E-shop h Plaisio??? Stis times einai panw katw ta idia...Service kai eggyhsh???? An gnwrizetai kati tha me vohthhsete para poly!!!! Eyxaristw....
Rigo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 απ'τη δικια μου εμπηρια,το e-shop συμφερει πιο πολυ 8)
eurander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Αν θελεις να αγορασεις το καθε κομματι ξεχωριστα, καλυτερα ριξε μια ματια στο http://www.skroutz.gr. Ειναι μηχανη συγκρισης τιμων.
josephbi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 me noiazei kyriws to service kai h eggyhsh pou dinoun...to plaisio mou dinei 3 xronia eggyhsh kai service entos 48 wrwn...mhpws kserete tipota gia to e-shop?
Donacgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 an se endiaferoun afta pou les tote nomizo oti einai kalitera palisio mias kai exei sxedopn pantou ena katastima! ektos kai an exeis to e-shop dipla sou opote eisai kalimenos kai apo ekei!
deathlok Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 an se endiaferei i eggisi to plaisio stadar. den exei tin kaliteri eggiisi tou kosmou alla se sigrisi me e-shop...
blueviper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Να συμφωνήσω πως από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει η εγγύηση το Πλαίσιο είναι μονόδρομος μεταξύ των δύο. Πέρα από τις τιμές, αυτό που με χαλάει στο Πλαίσιο είναι η μικρή ποικιλία προϊόντων...ειδικά στα κουτιά είναι απαράδεκτοι.
Steven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 an oi times sou vgainoun idies kai an den mporeis na to ftiakseis monos sou to pc tote sigoura plaisio. Allios npes sto skroutz kai arxise na syllegeis kommatia... Alla etsi tha exeis eggyisi apo xilia dyo diafoertika katastimata...
xalara87 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 egw pantws otan itan na ftiaxw to pc mou epidi ithela sigekrimena parts sto plaisio brika elaxista apo auta kai giauto den to protimisa .. to eshop to apefiga giati an simbi kati kako protimw na exw mprosta mou anthrwpo...:) etsi katefiga se mia ereuna timwn sti stournari kai to pira apauto pou mou kane tin kaliteri...
Bougas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 se ena mikro magazaki,xoris polous ypallilous kai megala noikia,px stenakia sti stournari,tha sou kanoun polli kales times!
Cyric Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Σιγουρα ειναι καλυτερα σε ενα μικρομαγαζο! Αν θελεις να εχεις αξιοπρεπη τεχνικη υποστηριξη καλυτερα να αφησεις το e-shop απεξω... Ειχε ο κολλητος μου προβλημα με τι PC του και αυτο το περιβοητο "48" ωρες του πλαισιου εγινε 4 μερες... Εγω προσωπικα σε ενα μαγαζακι που ψωνισα οι τυποι τρεχουν συνεχως αν εχω οποιοδηποτε προβλημα και ο υπολογιστης ειναι ετοιμος το πολυ μια μερα μετα... Και το πλαισιο σε περιοριζει σε συγκεκριμενες μαρκες με τις οποιες συνεργαζεται... Υ/Γ:Τα κουτια του ειναι οντως αθλια....
NOMIKOS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Συμφωνώ και εγώ καλύτερα σε κάποιο μαγαζί της περιοχής σου ,όπου θα έχεις άμεση και ανθρώπινη υποστήριξη και στο παραμικρό πρόβλημα.
sfakattack Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Το πλαίσιο έχει μακράν το καλύτερο service που έχω συναντήσει και πίστεψε με αυτό πρέπει να είναι το πρώτο που σε νοιάζει. Αφού μας λες ότι και οι τιμές είναι παραπλήσιες,πηγαίνεις κατευθείαν στο πλαίσιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.