stormrider Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 γειά χαρά! θέλω να εισάγω δεδομένα από ένα txt αρχείο τα οποία έχουν μορφή 6 3,4,3,2 5,6,7 ... πως κάνω την fscanf; και μετά πως κάνω split τα δεδομένα (ανά αλλαγή γραμμής και ανά κόμμα) για να τα αποθηκεύσω σε string arrays;
Sta Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Η δική μου γνώμη είναι η εξής: Διάβαζε μία-μία γραμμή από το αρχείο με τη συνάρτηση fgets() και μετά κάνε parsing τη γραμμή που διάβασες. Το τελευταίο μπορείς να το κάνεις με τη συνάρτηση strtok(). Εναλλακτικά μπορείς να γράψεις και τη δική σου συνάρτηση για parsing. Αν έχεις πρόβλημα κάπου, δώσε κώδικα.
GP++ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 γειά χαρά! θέλω να εισάγω δεδομένα από ένα txt αρχείο τα οποία έχουν μορφή 6 3' date='4,3,2 5,6,7 ... πως κάνω την fscanf; και μετά πως κάνω split τα δεδομένα (ανά αλλαγή γραμμής και ανά κόμμα) για να τα αποθηκεύσω σε string arrays;[/quote'] Loipon tha ftiakseis ena buffer px ena char array tha diavazeis grammh grammh me thn fread kai me thn strtok tha diavazeis ta noumera anamesa sta komata Me thn fscanf einai ligo dyskolo giati kathe grammh den exei ton idio arithmo dedomenwn
stormrider Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 thanx για την βοήθεια, μου δώσατε αρκετές ιδέες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.