MoUCLAs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Εμενα η αποψη μου φιλε μου είναι να το κανεις...παρόλο που με εβγαλε την ψυχη λίγο με την αναγνώριση κάποιων συσκευων πισετυεω οτι μετα απο εκει ειναι πολυ καλα...Ειναι σταθερα,εχουν ασφάλεια και πιστευω ότι τα ελεγχεις πολυ πιο πολυ απο τα ΜE.....
pyro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 ontws, bazontas ME upoba0mhzeis den anaba0mhzeis to pc sou....<BR>0a sou'lega omws na balei 98Se, dhl na exeis to mandrake gia tis sobares douleies kai to 98 gia kana paixnidi...
giannis2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Exw WinMe kai Linux Mandrake 7.2.Skeftomai na vgalw ta WinMe kai na valw Win2000.Wstosw den eimai kai toso sigouros.Poia einai i apopsi sas.
Sean Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by giannis2001:<BR><STRONG>Exw WinMe kai Linux Mandrake 7.2.Skeftomai na vgalw ta WinMe kai na valw Win2000.Wstosw den eimai kai toso sigouros.Poia einai i apopsi sas.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Sorry αλλά αν δεν μας πεις τι ακριβώς σύστημα έχεις και για τι είδους εφαρμογές χρησιμοποιείς το PC σου, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να απαντήσει σοβαρά στην ερώτηση που θέτεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.