Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση της σελίδας εξακολουθώ να μην μπορώ να με δώ μέσα απο το internet...

Ventrix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το modem μου (Alcatel SpeedTouch 530) έχει ip 10.0.0.138. Συνδέεται με ενα linksys wrt54g wireless router, το οποίο έχει ip 10.0.0.24 σαν gateway έχει το 10.0.0.138 και τρέχει DHCP. Πάνω σε αυτό συνδέονται 2 laptop (με DCHP) και 2 pc. To server-pc έχει ip 10.0.0.25 και default gateway 10.0.0.24. Θέλω ΟΛΑ τα services του server να βγαίνουν στο internet.

Επειδή δεν κατάφερα να "ακούγομαι" στην port 80 αφού εκει πέρα "έκατσε" δια της βίας το web interface του modem και την port 21 (λόγω του telnet service του modem) αλλά και της port 23(?) [ΤΙ να το κάνει το ftp το modem???], αποφάσισα να αλλάξω τις ip που κάνουν listen τα εξής services που θέλω να τρέχω.

Αφού έκανα τις σωστές (?) ρυθμήσεις στο NAPT, εξακολουθώ να μην μπορώ να με δώ μέσα απο το internet...

Δοκίμασα ακόμα και την επιλογή του default server βάζοντας την ip του server αλλά και πάλι τίποτα...

Καμιά ιδέα;;;

prob.jpg

Δημοσ.

exw akrivws thn idia diataksh (routers klp) apla apenergopihsa to dhcp kai to firewall tou linksys kai to ethernet kalwdio to eriksa apo to speedtouch sthn porta 1 tou linksys . etsi ola osa syndeonte panw sto linksys tha pernoun dhcp apo to speedtouch.

opote tha anoigeis tis portes apo to napt tou speedtouch kateftheian gia thn ip pou tis xreiazetai xwris na xreiazetai na anoikseis 2 firewall !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...